Interpretare vis in care apare a cumpara

0
3226
Interpretare vis in care apare a cumpara

Interpretarea viselor in care apare a cumpara. Atunci cand visati ca cumparati arme inseamna ca aveti o situatie tulbure in viata, daca cumparati articole de bacanie ele reprezinta o stare de calm iar bijuteriile cumparate inseamna mari suparari.

Cand visati ca achizitionati blana inseamna ca dusmanii va vor dobori iar daca cumparati boi acest vis reprezinta o viata comoda, linistita, cand cumparati branza in vis inseamna ca aveti mari ambitii si aspiratii iar daca veti cumpara un caiet inseamna ca veti fi rasplatit pentru curajul de care dati dovada.

Atunci cand cumparati carne in vis inseamna ca veti avea parte de belsug iar daca cumparati o carte aceasta reprezinta o mare speranta. Cand cumparati un cartof inseamna ca veti primi o vizita placuta ori ca va faceti bine dupa o boala sau va faceti inteles de cei din jur, iar daca veti cumpara castane aveti parte de avantaje financiare.

Daca in vis cumparati arme inseamna ca va asteapta o perioada neplacuta, cand cumparati catifea inseamna ca veti fi dezamagit in dragoste iar daca cumparati un ceas inseamna ca sunteti suspicios intr-o privinta si un ceas desteptator cumparat inseamna ca veti descoperi un mare secret.

Cand cumparati un cercel in vis inseamna ca aveti idei extravagante iar daca visati ca achizitionati cherestea inseamna ca o persoana va va raspunde la sentimentele de iubire.

Cand visati ca cumparati chiloti inseamna ca sunteti multumit de viata pe care o aveti, daca in vis cumparati un cos acesta reprezinta discutii in viata familiala, daca achizitionati dalii acestea reprezinta o calatorie nepremeditata si daca achizitionati un dar inseamna ca veti fi dezamagit, veti avea o depresie.

Cand visati ca cumparati un diamant inseamna ca aveti probleme financiare iar daca visati ca achizitionati o anume doctorie, medicament, inseamna ca veti face o investitie profitabila. Cand in vis cumparati dulciuri inseamna ca veti avea dificultati cu partenerul iar florile cumparate reprezinta fericire intr-o situatie anume.

la cumparaturi

Atunci cand visati ca achizitionati grau acesta reprezinta nervi, alegeri, daca visati ca va cumparati haine inseamna ca veti face progrese intr-o anume chestiune mai dificila iar atunci cand cumparati un harlet inseamna ca aveti un prieten sigur si onest.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o provocare noua

O lama de ras cumparata in vis inseamna ca veti avea o serie de divergente de opinii cu partenerul de viata iar lalelele cumparate inseamna o viata sentimentala fericita si cu multe satisfactii. Cand visati ca va achizitionati o locuinta inseamna ca aveti parte de binecuvantare iar daca visati ca va cumparati un loz e posibil sa intrati in afaceri care nu se renteaza.

Daca visati ca veti cumpara maci inseamna ca veti trai o scurta iubire iar daca visati ca va cumparati masline inseamna un mare succes la locul de munca. Atunci cand visati ca va cumparati marfa inseamna ca veti face risipa iar daca visati ca va cumparati mancare inseamna ca veti avea parte de o mare nenorocire si un pat de veti cumpara in vis inseamna casatorie.

Perlele cumparate inseamna sanatate pe un termen mai lung iar daca visati ca platiti imediat inseamna ca veti avea parte de folos, de bucurii, o poseta daca va achizitionati in vis inseamna ca sunteti un om deosebit de ocupat iar daca va cumparati un radio inseamna ca sunteti criticat de cineva care nu va apreciaza.

Daca visati ca va cumparati sare inseamna ca veti participa la un mare proiect iar atunci cand visati ca va cumparati struguri inseamna ca veti avea parte de fericire si de succes.

Cand in vis va cumparati un sort inseamna ca veti avea bucurii iar un televizor achizitionat reprezinta un viitor nesigur. Atunci cand visati ca va cumparati un termometru inseamna ca aveti parte de succese la locul de munca iar daca visati ca va cumparati o tigaie inseamna ca veti primi mai multa atentie la locul de munca.

Un timbru daca visati ca va cumparati inseamna ca va faceti prieteni noi si trebuie sa va cautati si alte activitati iar atunci cand va cumparati un trandafir inseamna ca sunteti o persoana agreabila si veti lega prietenii favorabile.

Cand visati ca va cumparati un trifoi inseamna ca veti avea parte de un castig financiar obtinut cu o mare usurinta iar o umbrela cumparata in vis reprezinta dificultati de ordin material, pe cand varza cumparata reprezinta multe putere launtrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.