Interpretare vis in care apare carne

0
13414
Interpretare vis in care apare carne

Interpretarea viselor in care apare carneIn cazul in care visati doar carne inseamna ca veti avea parte de castig, carnea ambalata in vis simbolizeaza o deceptie mare iar daca visati pe cineva care cantareste carne inseamna ca veti avea parte de o deceptie.

Atunci cand visati ca achizitiinati carne inseamna ca veti avea parte de prosperitate iar cand visati ca mancati carne de caprioara deasemenea, plus apare si o izbanda in viata.

Atunci cand in vis apareti mancand carne de om inseamna ca veti avea avere castigata prin cai necurate. Daca visati carne de om care sangereaza, oricat de oribil ar parea, acest vis simbolizeaza fericire in viata.

Carnea de curcan simbolizeaza infidelitate in relatiile sentimentale iar carnea de pui inseamna ca veti pierde o ocazie buna, o oportunitate de a face ceva.

Carne

Atunci cand visezi carne de porc inseamna ca vei avea parte de vesti bune iar carnea de vita din vis inseamna ca vei avea parte de o mare cinste. In schimb daca visezi friptura inseamna paguba iar daca visezi carne la macelarie inseamna ca vei avea parte de pacate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ciorba

Atunci cand visati ca gatiti carne inseamna ca veti avea parte de bogatie iar carnea inghetata din vis inseamna deceptii mari.

Cand visati carne neagra acest lucru simbolizeaza ca veti avea parte de bataie ori va puteti desparti de sot, de sotie, iubit, iubita pe cand carnea stricata simbolizeaza boala si saracia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.