Interpretare vis în care apar excremente

0
139240
Interpretare vis in care apar excremente

Atunci când visezi excremente înseamnă că trebuie să înlături o serie de detalii și elemente inutile din viața ta, trebuie să-ți eliberezi atitudinea, deoarece ai sentimente și trăiri foarte urâte.

Chiar dacă poate părea dezagreabil la prima vedere, visul cu excremente adesea simbolizează bogăție, prosperitate și noroc. În multe culturi, acest tip de vis este considerat a fi un presagiu bun, indicând o schimbare pozitivă în viața visătorului.

De exemplu, în unele culturi asiatice, a visa excremente, în special de animale, este un indiciu clar al bogăției iminente. Pe de altă parte, excrementele pot reprezenta și aspecte pe care dorești să le elimini din viața ta, sentimente reprimate sau situații neplăcute pe care trebuie să le înfrunți.

Excremente mai reprezintă și nevoia de purificare emoțională, renunțarea la trecut, la toate elementele care te împiedică să evoluezi, să-ți arăți adevăratul caracter. Excremente din vis mai pot simboliza și un câștig de bani, deoarece ele nu au în niciun caz semnificația din realitate, însă dacă ne gândim că de regulă sunt folosite pe post de îngrășăminte naturale, mai ales excremente de animale, ne putem rezuma la prosperitate. Deci ele pot semnifica câștiguri mari banesti.

excremente

Dacă visați că eliminați excremente înseamnă că sunteți generos și ordonat, iar dacă visați că sunteți constipați înseamnă de fapt că sunteți zgârcit, pedant, vreți să dominați, deoarece aveți o teamă constantă de pierdere, poate chiar o pierdere de bani.

Unii psihanalisti sunt de parere că eliminarea excrementelor din vis reprezintă de fapt teama față de castrare iar copii care visează excremente înseamnă că de fapt au suferit o mare pierdere încă de mici, iar acest lucru se produce mai ales din cauza faptului că unii copii sunt educați în mod exagerat și nu mai sunt lăsați să-și trăiască copilăria, fapt ce duce și la nevroze târzii sau la probleme sexuale.

Consultați și simbolurile pentru cuvintele „fecale”, „toaleta”, „golirea intestinului”.

De regulă, excremente din vis reprezintă o mare bogăție, noroc material important, dacă le produceți, poate simboliza lacomia, sadismul, iar dacă le vedeți în vis înseamnă că veți avea parte de mari beneficii la care nici nu vă așteptați.

Când în vis manevrați excremente înseamnă că sunteți prins în situații dificile, iar cele de animale reprezintă un succes general, cele de om reprezintă câștig mare în bani, iar diareea reprezintă schimbări de amploare. Excrementele normale reprezintă succes și beneficii.

De regulă, excremente din vis ne dau o stare de greață, de dezgust, însă ele prevăd numai lucruri bune, așa cum am arătat și puțin mai sus. Ele vin cu norocul, cu averile, mizând pe faptul că dacă ești suficient de modest ca să accepți murdăria înseamnă că vei merita și să duci o viață bună, însă avertizează și asupra faptului că nu trebuie să exagerezi, deși mulți oameni când se văd acolo sus uită de unde au plecat.

Dacă visezi că tu ești cel care produce excremente în vis înseamnă că ești un om care mereu se teme să nu fie furat, ești un om lacom, deoarece excrementele reprezintă astfel exact banii pe care îi ai și îi ferești de ochii dușmanilor. Nu trebuie să ignorăm nici o interpretare sexuală însă aceasta mai la urmam, după finalizarea simbolurilor comune.

Citește și:  Interpretare vis in care faci accident de masina si nu ai asigurare

Astfel că atunci când visezi că te uiți la fecale înseamnă că vei avea un câștig la care nu te aștepți, dacă visezi că le manevrezi înseamnă că vei intra în unele activități foarte complicate pentru tine și pentru cei din jur, dacă visezi că ții în mână excremente de animale înseamnă că destinul îți va fi favorabil în general, vei avea parte de foarte multe câștiguri, totul îți merge bine pe toate planurile, financiar, personal, profesional.

Dacă visezi că ai diaree înseamnă că trebuie să te aștepți la unele modificări de amploare în viața ta, iar excrementele normale înseamnă că cineva îți face un bine.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că excrementele din vis reprezintă o serie de evenimente fără sens, detalii nesemnificative și elemente neimportante care trebuie să fie scoase din prețul ecuației deoarece mai mult ne încurcă.

excremente

Mai înseamnă și faptul că reușești să te eliberezi de unele sarcini, ori lași în urma unele părți ale comportamentului tău care nu te mai ajută la actualul mod de viață, nu-ți mai oferă nici o satisfacție să fii într-un fel acum, trebuie să accepți schimbarea și să mergi mai departe.

Excrementele mai pot însemna și faptul că în realitate te afli într-un echilibru emoțional, te purifici practic, te cureți, reușești să lași trecutul în urmă, nu te mai jenează nimic din ce a fost, pas cu mândrie către evoluție, cu gândul că poți fi un om mai bun.

Atunci când visezi că intri în contact cu excremente se mai pune și că acestea sunt de fapt toate defectele tale din viața reală, părțile urâte din tine ca și om, ca și persoană, mai ales acelea pe care tu le conștientizezi și care chiar și ție ți se par dezgustătoare. Trebuie însă să le accepți așa cum sunt ele chiar dacă poate te jenează unele părți, însă dacă nu le accepți cel mai bine este să le elimini sau să le modifici oarecum, eliberându-te de energia negativă din tine.

În același timp, acest vis mai face referire și la faptul că o persoană din viața ta sau poate chiar tu aveți o inclinație deosebită către detalii, către amănunte, ceea ce va fi enervant mereu pentru apropiați, ei vor ajunge chiar până la ceartă cu voi.

Atunci când visezi că ești constipat înseamnă că nu vrei să îți lași sufletul descoperit, nu vrei să arăți lumii ce simți și niciun caz nu vrei să ca cei din jur să îți cunoască trăirile. Vrei să ții toate emoțiile pentru tine și să nu lași pe nimeni să intre în viața ta, ești distant, calculat, rece.

Interpretarea lui Freud se rezumă însă la tot ceea ce poate fi negativ în viața unui om: mândrie, orgoliu, teamă, timiditate, bani, agresivitate, violență, posesivitatea cât și vulgaritate. Se mai spune că atunci când visezi că te joci cu excremente înseamnă că în realitate vei avea parte de multe griji din cauza situației materiale, te temi că vei pierde, vrei să fii sigur pe ceva anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.