Interpretare vis in care te musca un caine

0
117020
Interpretare vis in care te musca un caine

Interpretarea viselor in care te musca un caine se refera la situatii destul de neplacute sau periculoase in care ai de-a face cu dusmani de-ai tai sau cu persoane de o calitate indoielnica.

Daca visezi ca mergi pe strada si te musca un caine din senin inseamna ca in viata reala o sa dai peste o persoana potrivnica, este posibil ca in drumul tau spre o cariera, in planurile tale de a realiza ceva important sa te lovesti de cineva care nu o sa fie de acord cu ceea ce spui sau ceea ce faci.

Visul ilustreaza actiunea ostila a unei persoane cunoscute care iti pune piedici in mod constant.

Visul in care un caine negru te musca reprezinta o persoana rautaciosa in preajma ta, sugereaza faptul ca in curand o sa simti pe pielea ta ce inseamna rautatea unui om in adevaratul sens al cuvantului.

In situatia in care esti in curtea casei tale si te musca un caine alb semnifica faptul ca in realitate ai de-a face cu un prieten fals, ai in preajma ta pe cineva care profita de increderea ta si la un moment dat o sa iti faca si o scena destul de urata.

Visul ilustreaza pericolul de a avea anumite pierderi materiale din cauza unei cunostinte apropiate sau din partea unei rude ce se preface ca iti vrea binele.

caine pregatit sa muste

Daca visezi ca esti intr-o locuinta undeva si apare un caine care te musca s-ar putea ca in realitate sa te traga cineva pe sfoara in scurt timp, se poate sa primesti o invitatie undeva sau sa iti propuna o cunostinta sa faceti impreuna o afacere, sau sa participi la un proiect comun si pe parcurs sa iti dai seama ca ai fost pacalit(a).

Citește și:  Interpretare vis in care castigi multi bani

Aceasta scena poate releva faptul ca in curand o sa ai o mare dezamagire prin faptul ca cineva o sa se foloseasca de banii sau de munca ta pentru a se promova pe el(ea).

De asemenea, a visa ca un caine roscat sau brun te musca semnifica o posibila cearta intre tine si o cunostinta apropiata. A visa asa ceva este un semn ca poate aparea o stare de tensiune, de raca, este posibil sa iti disputi anumite bunuri sau drepturi impotriva altcuiva.

Daca visezi ca te musca un caine sur atunci este posibil ca in realitate sa dai peste cineva foarte prefacut. Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in scurt timp sa ai de-a face cu un coleg care unelteste cu sarg la ruinarea ta ca si profesionist intr-o meserie anume, sugereaza anumite probleme la locul de munca care au cauza invidia unui coleg sau a unei colege de breasla.

Daca visezi ca te joci cu un caine si apoi te musca din senin este posibil ca in viata reala sa superi un prieten atat de tare incat sa iti intoarca spatele. Aceeasi ipostaza mai poate ilustra si o posibila cearta cu perechea ta.

In acest caz visul semnifica faptul ca in viata reala este foarte posibil sa te certi cu persoana iubita din motive aparent nesemnificative insa care pot avea urmari nefericite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.