Interpretare vis in care apare sare

0
16074
Interpretare vis in care apare sare

Interpretarea viselor in care apare sareAtunci cand visezi sare inseamna ca vei avea parte de ghinioane, de saracie multa, de boala, iar daca sarea din vis este foarte alba inseamna ca vei acumula multe bogatii materiale.

In cazul in care visezi ca ai sare, aceasta reprezinta o perioada plina de necazuri, de ghinioane, insa daca visezi ca presori sare peste ceva inseamna ca vei avea zile senine, un trai bun si fericit, plin de armonie.

Atunci cand visezi ca achizitionezi sare, visul prevesteste de fapt participarea ta la un mare proiect, o implicare profitabila. In cazul in care visezi ca dai sare inseamna ca vei primi sau vei oferi un sprijin de proportii, care vine cu multe beneficii, indiferent ca dai sau primesti.

Sarea fina din vis reprezinta multa imaginatie in viata reala, care te poate ajuta, insa si nevoia de independenta si libertate in exprimare. Sarea grunjoasa din vis reprezinta o rasturnare de situatie a problemelor financiare, iar daca visezi un lac sarat inseamna ca esti steril din punct de vedere spiritual.

Citește și:  Interpretare vis in care apar nuci

bol cu sare

Cand visezi ca faci o mancare cu multa sare inseamna ca vei face greseli in viata reala, iar daca visezi ca mananci sare cu pumnul inseamna ca vei avea parte de bogatii. Sarea obisnuita din vis reprezinta o sanatate buna, insa daca o pisezi inseamna ca vei avea parte de o boala.

Cand visezi ca primesti sare in vis inseamna ca ai parte de prieteni credinciosi iar daca visezi o salina inseamna ca esti lipsit de imaginatie. Daca pur si simplu te uiti la sare in vis inseamna ca vei avea probleme de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.