Interpretare vis in care apare hochei

0
179
Interpretare vis in care apare hochei

Interpretarea viselor in care apare hochei. Atunci cand visezi ca te uiti ori ca iei parte la un meci de hochei inseamna ca acesta determina modul in care in viata reala tu iti protejezi obiectivele sau felul in care le si realizezi.

Visul, in acelasi timp, mai simbolizeaza si felul in care pot fi tratate multe lovituri grele din viata ta, problemele mari pe care le intampini.

Atunci cand visezi ca joci hochei se mai spune si ca iti place sa te iei la intrecere cu altii, sa iti testezi capacitatile, esti competitiv, iti place sa traiesti in comunitati mari si iti place sa si ajuti, sa lasi de la tine pentru a le fi altora bine.

Insa atunci cand visezi ca joci hochei, tot din punct de vedere psihologic, acesta mai poate simboliza si faptul ca esti un om care se tine mereu de cuvant, da dovada de maturitate, de sacrificiu, este serios si nu lasa niciodata balta proiectele incepute sau promisiunile facute, ii place sa aiba incredere si sa ofere la randul lui acest sentiment si celor din jur, are o deosebita putere de a initia lucruri marete si desigur o tarie sufleteasca de invidiat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare darts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.