Interpretare vis în care apare un diamant

0
5132
Interpretare vis in care apare un diamant

Atunci când visați un diamant înseamnă în realitate că veți reuși să aveți parte de o mare nenorocire în care vă implicați singur, poate că pierdeți niște bani din cauza că sunteți inconștient.

Se știe că diamantul este chiar cea mai pură și cea mai rezistentă piatră prețioasă, iar el poate fi echivalentul deplinătății psihice, a faptului că ați ajuns la un echilibru emoțional și mental perfect.

De multe ori diamantul din vis este și simbolul gândurilor foarte curate, limpezi, al sincerității, prin intermediul cărora omul se orientează de fapt asupra succesului său în viață, având o atitudine foarte hotărâtă față de oamenii care vor să-l înșele ori să-l intimideze.

Puteți consulta și simbolurile cuvântului „briliante” sau ale altor pietre prețioase.

diamant

Totodată, diamantul mai poate simboliza și o fericire înșelătoare, care ține foarte puțin sau doar vă dă impresia că există când de fapt în spate se ascund lucruri foarte urâte. Ori dacă visați un cercel cu diamant înseamnă că sunteți foarte leneș, nu vă place să luptați în viață ca să reușiți să ajungeți împliniți, ori măcar să aveți o ocupație plăcută. Și atunci când în vis apareți colecționând diamante, înseamnă că aveți parte de speranțe care nu vor fi împlinite, vi se naruiesc toate visele.

Când vă visați achiziționând diamante înseamnă că veți avea probleme din punct de vedere material, e posibil să încercați să găsiți noi forme de împrumut, și dacă dați diamante înseamnă că veți fi tratați cu multă ipocrizie din partea celor din jur, mai ales din partea celor dragi.

Atunci când visati că daruiți cuiva drag un diamant acesta prevestește ghinion, lucruri urâte în care sunteți implicați, iar dacă visati că înghițiți un diamant înseamnă că veți avea de fapt parte de mult noroc, mai ales dacă vă înecați cu el, e posibil să câștigați o sumă frumoasă de bani.

Citește și:  Interpretare vis în care apare argint

Când în vis găsiți un diamant înseamnă că vă așteaptă o bogăție mare dobândită prin intermediul unei căsătorii, și dacă visati că găsiți la partenerul dumneavoastră de viață un diamant acesta simbolizează în realitate nefericire în căsnicie.

diamant albastru

Când visați că pierdeți un diamant înseamnă că veți avea parte de neplăceri, veți fi lipsiți de un anumit lucru care vă trebuie, plăcut în același timp, privat poate și de fericire, iar dacă visati că primiți un diamant acesta prevestește iluzii de scurtă durată.

Când visati că purtați un diamant înseamnă că veți răscumpăra ceva anume și că veți oferi distincții, dar veți scăpa și de un mare câștig. Când vedeți un diamant care strălucește înseamnă că veți scăpa în realitate de o foarte mare problemă.

Totodată, dacă visati că găsiți un diamant ori altă piatră prețioasă aceasta reprezintă de fapt bogăție, căsătorie cu folos, iar dacă visati că adunați diamante înseamnă că veți avea o stare sufletească proastă. Chiar și atunci când visati că ați pierdut un diamant veți avea necazuri, mici lipsuri în viată.

Visul în care apare un diamant poate fi un simbol al purității, rezistenței și valorii. Un diamant în vis poate sugera că ești în căutarea sau recunoașterea valorii proprii sau a altora. De asemenea, poate indica o forță interioară neclintită și capacitatea de a rezista în fața adversității.

Pe de altă parte, diamantul în vis poate reprezenta și dorința de succes material sau de recunoaștere a realizărilor personale. Reflectând la modul în care diamantul este prezentat în vis și la sentimentele tale legate de acesta, poți obține o perspectivă valoroasă asupra aspirațiilor și valorilor tale. Pentru o perspectivă mai largă asupra acestui subiect, te invit să consulți și articolul nostru despre a găsi diamante într-o mină aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.