Interpretare vis in care mananci pere

0
6515
Interpretare vis in care mananci pere

Interpretarea viselor in care mananci pere se refera de multe ori la aspectele feminine ale vietii, simbolizeaza efectul feminitatii in realitatea inconjuratoare.

Daca visezi ca mananci pere s-ar putea ca in viata reala sa ai o bucurie, o sa te bucuri de cineva sau de realizarile cuiva apropiat. Se poate ca cineva din familia ta sa reuseasca la un examen sau la alt concurs si sa trebuiasca sa participi la o festivitate.

pere

Daca visezi ca mananci pere cu pofta s-ar putea ca in realitate sa simti nevoia de a comunica cu cineva in mod special sau de a intalni o persoana care sa iti umple un gol in inima.

Cateodata mai poate sa fie vorba si de un gol spiritual, e ca si cum ai avea nevoie de un suport pentru a construi ceva durabil. Visul in aceasta ipostaza poate reprezenta umplerea unui gol din viata ta, se poate intampla ca in curand sa intalnesti pe cineva care te va surprinde cu o propunere interesanta.

Daca visezi ca mananci pere in timpul sezonului atunci semnifica doar fapte si lucruri pozitive. Te poti astepta ca in urmatoarea perioada sa ai beneficii si sa iti intre in buzunar anumite sume de bani, poti sa te astepti la reuniuni de familie sau la nasterea unui copil in familia ta.

De asemenea, visul preconizeaza reintoarcerea cuiva drag dintr-o calatorie lunga sau revederea unei persoane la care ai tinut foarte mult.
Visul in care mananci pere este un semn ca in viata reala ti se va completa ceva, daca duci lipsuri atunci poti sa te astepti ca acestea sa dispara.

In acest sens, s-ar putea ca in realitate sa ai nevoie de atentia deosebita a cuiva.

Citește și:  Interpretare vis in care toate plantele incep sa se usuce si sa moara

La serviciu daca ai de facut un plan sau un proiect atunci se poate sa iti sara in ajutor un coleg binevoitor sau sefii sa iti retraga unele sarcini pentru a te sprijini.

Daca in viata reala trebuie sa dai niste bani cuiva sau doresti sa cumperi un lucru la care tanjesti atunci visul este un semn ca vei primi ajutorul in scurt timp din partea unui prieten sau a cuiva din familie.

Daca visezi ca mananci pere si nu este sezonul lor semnifica faptul ca nu stai prea bine cu sanatatea, s-ar putea sa apara anumite disfunctii ale organismului.

pere verzi

Totodata, asemenea scena poate sa reprezinte si primirea unei sume de bani intr-un moment cu totul neasteptat, ca si cum din senin ar aparea cineva in viata si ti-ar oferi o suma mare de bani sau un cadou foarte scump.

O asemenea ipostaza ar putea sugera insa ca este posibil sa primesti o veste despre o mostenire de la o ruda indepartata, o mostenire din care o buna parte iti va reveni tie chiar daca nu esti in mod special desemnat ca si mostenitor direct.

In unele cazuri visul in care mananci pere poate simboliza si ocaziile cu care te vei intalni in scurta vreme si probabil o sa le si fructifici.

Daca in viata reala esti o persoana instarita atunci visul acesta este un semn ca in scurt timp o sa treci prin niste situatii in care este posibil sa pierzi niste bani sau, dimpotriva, o sa ai posibilitatea de a castiga niste bani intr-un mod nu prea cinstit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.