Simboluri, forme și semne ce apar la ghicitul în cafea

0
150228

În ghicitul în cafea există o sumedenie de simboluri care pot fi interpretate în diferite moduri în funcție de tehnica folosită. În general, cea mai mare importanță, pe lângă simbolistica în sine, o are culoarea respectivului semn.

Majoritatea ceștilor de cafea vor fi albe, iar cum zătul este închis la culoare, acesta va crea un contrast destul de mare. Semnele albe sunt mereu considerate simboluri pozitive care prezic evenimente și lucruri bune, în timp ce negrul zătului reprezintă un simbol negativ, de rău augur.

Simbolurile din ceașcă pot reprezenta oameni, păsări, animale, flori și obiecte. De cele mai multe ori, ghicitorul va grupa semnele care se află aproape unele de altele pentru a produce o predicție ceva mai clară.

Simbolurile găsite în ceașcă sunt, în general, acceptate de ghicitori în cafea, însă două persoane diferite care interpretează aceeași ceașcă pot scoate la iveală interpretări foarte diferite. Înțelesurile simbolurilor găsite rămân mereu la alegerea ghicitorului, și totul depinde de puterea acestuia de convingere și de capacitatea de a crea o poveste pe care persoana căreia i se citește o va crede.

Pentru mulți ghicitori, partea de jos a cestii reprezintă trecutul sau viitorul îndepărtat, în timp ce mijlocul cănii este prezentul, iar partea aproape de buza cănii este viitorul.

Citește și:  Cititul în palmă sau chiromanția - învată să ghicești în palmă

Ghicitul în cafea este o artă veche, adânc înrădăcinată în multe culturi. Formele și simbolurile care apar în cafea pot oferi indicii despre viitor sau pot reflecta stările interioare ale individului. O altă fascinație vine de la interpretarea unor simboluri mai specifice, cum ar fi cifrele, semnele de punctuație sau literele.

Acestea pot avea semnificații distincte și pot indica evenimente iminente sau trăiri interioare. Dacă vrei să aprofundezi aceste simboluri mai detaliate, te invit să citești și articolul nostru despre interpretarea cifrelor, semnelor de punctuație și literelor în ghicitul în cafea.

Am pregătit pentru voi mai multe articole explicative cu sute de simboluri, forme și semne ce ar putea să apară în ceașca de cafea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.