Simboluri, forme si semne ce apar la ghicitul in cafea

0
148875

In ghicitul in cafea exista o sumedenie de simboluri care pot fi interpretate in diferite moduri in functie de tehnica folosita. In general, cea mai mare importanta pe langa simbolistica in sine o are culoarea respectivului semn.

Majoritatea cestilor de cafea vor fi albe iar cum zatul este inchis la culoare, acesta va creea un contrast destul de mare. Semnele albe sunt mereu considerate simboluri pozitive care prezic evenimente si lucruri bune in timp ce negrul zatului reprezinta un simbol negativ, de rau augur.

Simbolurile din ceasca pot reprezenta oameni, pasari, animale, flori si obiecte. De cele mai multe ori, ghicitorul va grupa semnele care se afla aproape unele de altele pentru a produce o predictie ceva mai clara.

Simbolurile gasite in ceasca sunt in general acceptate de ghicitori in cafea insa doua persoane diferite care interpreteaza aceeasi ceasca pot scoate la iveala interpretari foarte diferite. Intelesurile simbolurilor gasite raman mereu la alegerea ghicitorului si totul depinde de puterea acestuia de convingere si de a creea o poveste pe care persoana careia I se citeste o va crede.

Citește și:  Interpretare diferite semne ce apar la ghicitul in cafea

Pentru multi ghicitori, partea de jos a cestii reprezinta trecutul sau viitorul indepartat, in timp ce mijlocul canii este prezentul iar partea aproape de buza canii este viitorul.

Am pregatit pentru voi mai multe articole explicative cu sute de simboluri, forme si semne ce ar putea sa apara in ceasca de cafea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.