Interpretare vis in care te tunzi sau cineva iti taie parul

0
122303
Interpretare vis in care te tunzi sau cineva iti taie parul

Interpretarea viselor in care te tunzi sau cineva iti taie parul se refera in general la unele pierderi, pagube si situatii neplacute ce vor avea loc in curand.

Daca visezi ca te tunzi se poate intampla sa ai o pierdere de bani, un ghinion iti poate provoca o scadere a veniturilor in casa.

Daca visezi ca ai parul lung si te tunzi mai poate semnifica si o dereglare a sanatatii, esti predispus(a) la anumite afectiuni in perioada urmatoare.

In aceeasi ipostaza visul prevesteste si posibile necazuri in dragoste. Daca ai o relatie sentimentala exista sansa sa te certi, visul reflecta o racire a sentimentelor, poate prefigura o despartire sau o neintelegere destul de majora.

In cazul in care ai parul blond si visezi ca te tunzi inseamna ca o sa scapi de o greutate, s-ar putea sa scapi de o datorie sau de vreo obligatie pe care ti-ai asumat-o mai demult.

Daca te tunzi la zero in vis este un semn ca in realitate este posibil sa incepi de la zero o afacere sau alta activitate. Daca nu iti merge prea bine cu investitiile atunci s-ar putea sa gasesti o alta modalitate de a castiga un ban cinstit.

La locul de munca este posibil sa ti se dea o sarcina noua, o functie noua sau sa ti se traseze un alt plan.

tai parul mai scurt

In plan sentimental exista sansa sa te desparti si sa faci o intelegere cu alta persoana de sex opus.  In situatia in care esti o persoana destul de spirituala insa ai mici nedumeriri in ceea ce priveste acest plan al existentei visul simbolizeaza o reevaluare a conceptelor existentiale, arata faptul ca iti vei gasi o alta cale sau o alta perceptie asupra realitatii.

Citește și:  Interpretare vis in care este plin de politie si jandarmi

Daca visezi ca o alta persoana te tunde atunci este posibil ca in viata reala cineva sa iti pricinuiasca o pierdere, o persoana din anturajul tau sau un partener de afaceri iti va pune obstacole in fata implinirilor materiale.

In cazul in care visezi ca o femeie iti taie parul s-ar putea ca in viata reala o persoana feminina te va insela in dragoste, iti va strica imaginea sau va spune vorbe neadevarate despre tine cu scopul de a-ti afecta pozitia sau statutul social.

Este foarte probabil ca un scenariu asemenator sa se aplice si in situatia in care simti ca ceva nu merge bine la serviciu, este posibil ca o colega invidioasa sa te sape pe la spate si sa spuna minciuni despre tine in fata celorlalti.

Daca visezi ca un barbat iti taie parul s-ar putea sa ai un dusman ascuns care nu sta degeaba ci incearca sa iti distruga afacerile.

De asemenea, un astfel de vis reflecta faptul ca un barbat se da pe langa iubita ta, daca in vis ai parul lung si bogat atunci cu siguranta perechea ta primeste avansuri constante din partea unei persoane pe care ai putea chiar sa o cunosti.

Visul mai poate semnifica si o stare de incertitudine pe care ti-o va provoca cineva in scurt timp, nu vei mai avea incredere intr-un prieten, intr-o ruda sau intr-o cunostinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.