Interpretare vis în care apare un bărbat

4
103708
Interpretare vis in care apare un barbat

Dacă vă visat un bărbat tânăr înseamnă că aveți lipsă de maturitate în faptele voastre. Dacă bărbatul din vis este matur, atunci înseamnă că sunteți pe drumul cel bun, iar dacă are un chip feminin, înseamnă vulnerabilitate, superficialitate, imposibilitatea de a vă descurca într-o anumită împrejurare mai dificilă. Mai poate reprezenta și caracter schimbător, nehotărâre, nesiguranță.

Dacă visați un bărbat frumos, înseamnă că vreți să scăpați de responsabilități prin seducție.

Când visați un bărbat foarte urât, care nu este deloc îngrijit, acesta prevestește foarte multe necazuri, iar dacă visați un bărbat roșcat care vă ocolește, nu vă ia în seamă dacă încercați să-i vorbiți, înseamnă că veți fi deziluzionați în iubire, însă dacă vă curtează, înseamnă că veți avea parte de o iubire plină de pasiune.

Atunci când visați un bărbat foarte tânăr, înseamnă că nu sunteți foarte responsabil pe propriile voastre fapte, nici măcar nu știți ce decizii să luați și adesea vă pierdeți pe diverse drumuri, în idei contradictorii. Pe de altă parte, bărbatul matur din vis înseamnă că sunteți siguri pe propriile forțe, știți care vă sunt abilitățile, știți care vă sunt atuurile și mizați pe ele atunci când este nevoie.

Desigur, dacă o femeie visează un bărbat, indiferent cum ar fi el, visul se poate concretiza și în faptul că aceasta are o latură puternic masculină.

Atunci când visați un bărbat care are un chip simpatic, de fecioară, înseamnă că sunteți o fire vulnerabilă, vă descurcați foarte greu în situații limită și în același timp vă schimbați prea des comportamentul, caracterul, nu sunteți prea decisi când porniți la un drum.

barbat

Specialiștii români în tălmăcirea viselor sunt de părere că întotdeauna când visezi un bărbat, acesta este o prevestire proastă, de care trebuie să ne temem, însă nu trebuie să ne lăsăm dezamăgiți de acest aspect, chiar dacă poate urma o perioadă mai negativă în viața noastră.

În aceeași ordine de idei, atunci când visăm un bărbat gol, înseamnă că ne vom teme foarte mult de ceva anume, iar dacă visăm un bărbat cu barbă, de asemenea, aceste interpretări fiind întărite chiar și de interpretările tradiționale ale persilor.

În cazul în care o femeie visează un bărbat, înseamnă că ea va fi în permanență persecutată și urmărită de soțul ei, deoarece acesta este un om excesiv de gelos. Nu trebuie să ne gândim niciodată că bărbatul din visul unei femei are o semnificație erotică, deoarece acesta poate să arate, așa cum am precizat și mai sus, faptul că femeia respectivă va avea multă putere de muncă, va ști să lupte pentru un loc în societate și își va împlini toate scopurile și visurile.

Atunci când visezi un bărbat care ară pe câmp, înseamnă că vrei să te realizezi mai ales pe plan profesional, să îți stabilești unele criterii în viață conform necesităților tale și să ai mai multă grijă de tine. Atunci când visezi că atingi un bărbat în vis, înseamnă că vei reuși să te ții de cuvântul dat cuiva.

Un bărbat bătrân în vis mai poate sugera faptul că ți se vor face multe destăinuiri pe care trebuie să ai grijă să nu le dai mai departe, iar un bărbat blond mai poate sugera și faptul că ești un om prea plin de el, ar trebui să lași infumurarea la o parte și să nu uiți de unde ai plecat.

Atunci când visezi un ceas de bărbat, înseamnă că vei avea mici realizări în viața de zi cu zi, iar dacă visezi chiloți de bărbat, înseamnă că vei primi multe avantaje la locul de muncă. Dacă visezi un bărbat cocoșat, înseamnă că cineva te trădează, te vorbește pe la spate sau partenerul de viață ți-e infidel, iar un costum de bărbat simbolizează amici sinceri și buni în preajma ta.

Bărbatul din vis mai poate sugera și faptul că vei depune mult efort, însă vei avea și un câștig pe măsură, iar atunci când visezi un bărbat foarte bătrân, înseamnă că vei avea parte de veselie.

Un bărbat gol în vis reprezintă faptul că te temi de ceva anume, mai ales pentru că te afli într-un impas, mai ales în familie. Un bărbat gras în vis reprezintă în viața reală faptul că te vei bucura de câștiguri financiare, iar dacă visezi că ai multă încredere într-un bărbat sau stai lângă un bărbat care îți oferă încredere, înseamnă că ai o atitudine foarte riscantă, îți place să joci pe mize mari, dar ar trebui să te temperezi, să nu mai fii așa tensionat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un arogant

Când visezi un bărbat foarte înalt, înseamnă că ești o fire geloasă și posesivă, iar atunci când visezi un bărbat în toată puterea vârstei, înseamnă că vei reuși în tot ceea ce îți propui. Dacă visezi un bărbat înșelat, înseamnă că îți asumi multe riscuri.

În psihologie, apariția unui bărbat în vise poate fi interpretată adesea ca o reprezentare a laturii masculine din noi, numită și ‘anima’. Acesta poate fi un semn al unei nevoi de protecție, forță sau ghidare.

De asemenea, identitatea bărbatului din vis este crucială. Dacă este un necunoscut, poate reprezenta un aspect necunoscut sau respins al personalității tale. Dacă îl recunoști, legătura ta cu acea persoană în viața reală poate oferi indicii suplimentare despre semnificația visului.

Când visezi un bărbat însărcinat, ceea ce desigur nu este posibil în viața reală, înseamnă că va trebui să depui foarte mult efort pentru a primi ceva minor. Bărbatul matur din vis mai reprezintă și faptul că speri să fii protejat, dar nu vei avea această șansă, trebuie să te bazezi numai pe tine.

Mai mulți bărbați la un loc înseamnă că vei avea parte de foarte multe realizări, vei avea parte de cinste, iar un bărbat mort în vis reprezintă o avertizare asupra faptului că va trebui să faci față unor greutăți din viața de zi cu zi.

Dacă visezi un bărbat onest, înseamnă că vei avea parte numai de lucruri bune în viață, mai ales la locul de muncă, iar atunci când visezi un bărbat oprimit, înseamnă că va trebui să profiți din plin de ceea ce ți se ivește în viață.

Dacă visezi pantofi de bărbat, înseamnă că nu vei întâmpina greutăți la locul de muncă, iar dacă visezi un papuc de bărbat, înseamnă că relația pe care o ai cu partenerul de viață este foarte bună și împreună veți avea un viitor frumos.

În cazul în care visezi că păcătuiești cu un bărbat, înseamnă că în realitate îți faci griji pentru cineva, iar un bărbat puternic în vis reprezintă faptul că visele tale sunt mult prea mărețe și din acest motiv nu vei reuși să le atingi.

un barbat

Atunci când visezi un bărbat roșcovân înseamnă că vei fi înșelat, iar dacă visezi un bărbat cu sandale înseamnă că vei cunoaște o persoană care te va atrage și cu care vei avea o relație frumoasă, deși scurtă.

Un bărbat foarte sănătos din vis reprezintă faptul că îți merge foarte bine la locul de muncă, iar atunci când visezi un bărbat mic de înălțime înseamnă că vei seduce pe cineva.

Un bărbat șchiop înseamnă că vei avea parte de pasiune și de satisfacții, iar un bărbat care sforăie în vis înseamnă că vei avea parte de apreciere la locul de muncă, în timp ce bărbatul slab din vis sugerează faptul că vei avea unele lipsuri.

Atunci când visezi spatele unui bărbat înseamnă că trebuie să te aștepți la unele modificări la locul de muncă, poate îți schimbi profilul sau chiar colegii, sau sarcinile se schimbă.

Dacă visezi un stomac de bărbat înseamnă că vei trece printr-o perioadă în care nu vei avea chef de nimic, iar dacă visezi un bărbat care te șantajează înseamnă că vrei să fii iubit în realitate, vrei să fii apreciat.

Dacă o femeie visează că este bărbat înseamnă că ea are un caracter foarte puternic, poate să domine pe toată lumea, cunoștințele sale o apreciază și o susțin, iar toată lumea este împlinită în jurul ei, pentru că primește numai energie pozitivă.

4 COMENTARII

 1. Aseara am avut un vis ciudat dar pe de alta parte foarte frumos.Nici nu stiu cum sa incep,dar am visat ca partenera mea era gravida si ca nu mai putea tine sarcina si doctori au transferat copilul in burta mea.Eram bine aveam 8 luni tin minte din vis am iesit afara din spital si ma plimbam foarte mandru pe strada.
  Daca stie cineva ce inseamna acest lucru va rog trimitetimi si mie un e-mail.

  Un vis ciudat dar frumos

  O seara frumoasa tuturor.Claudiu

 2. Am visat ca ma plimbam cu prietenul intr-o padure f frumoasa, cu copaci desi si verzi si se simtea aerul proaspat ca dupa ploaie. Ne-am oprit , s-a asezat inre-un genunchi si mi-a oferit un inel. Frumos,nu? Dar , ce inseamn?
  Primesc vreun raspuns la visul asta?

 3. Un barbat mi-a daramat gardul casei intr-un accident cand eu nu eram acasa;el se numea Arpi de pe strada Scanteii; un altul, ce era om de afaceri avand o firma de transport a postat o basculanta la mana a doua cunoarata chiar atunci de el cumparata pt a impiedica accesul in curtea mea si mi-a spus cine mi-a daramat gardul si ca el a cumparat acea basculanta pe care a pus-o in acel gol. De la un Arpi se pare ca am cumparat in 1980 o garnitura de fotolii Biedermaier care erau cu vrajitorie in ele; batrana nemtoaica ce le avuse fusese tot bolnava cat i-au stat acelea in casa, apoi pt ca ful ei era deja in Germania a duas-o acolo si culmea era foarte bine si vioaie. Eu se pare ca am ramas cu ele pe cap. In 2009 am curatat casa cu o maestra reiki si pe acelea, recent am constatat ca au redevenit un portal de intrare a energiilor negative, caci unii stiu sa reactiveze farmece vechi, pt ei e usor sa acceseze timpul si sa readuca din trecut ceva deja lucrat anterior, dar chipul lui Arpi nu corespundea cu al celui ceil stiam eu, arata ca ginerele vecinului, un serv loial al printesei Margareta, fiica reginei Magiei Negre Ana, ce nu a fost regina reala, dar ei cand ii spuneau regina defapt se refereau ca e regina vrajitoriei, cum am constatat incepuse in alta viata initierea si a dus-o mai departe si in actuala viata, tipic pt Lucratorii in Tenebre ce vin pe un plan inainte elaborat in grup la intrupare cu misiuni clare de grup in lupta cu Lucratorii Luminii ce si ei iau trup aici, insa balanta este dezechilibrata mereu, ei avand de partea lor si Demiurgul corupt si interesele financiare globale. Acum am inteles o veche sforarie contra prosperitatii noastre. Cum vedeti nu a fost activ niciun Dumnezeu nici ocrotitor, nici care sa regleze conturile vreodata in aceste decenii, caci sunt aproape 4o de ani si inca uite ca le-ar folosi acele vechi farmece. Credeti ca un Dumnezeu disparat in oameni, gasit in sufletele lor doar si fara putere de decizie este o forta? Eu nu il percep decat cum e, prezent latent si inactiv. Pus pe linie moarta, e cumva, dar nu e efectiv activ, in schimb constat ca ceilalti sunt din plin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.