Interpretare vis in care apare o promovare

0
1194
Interpretare vis in care apare o promovare

Interpretarea viselor in care apare o promovare se refera la faptul ca in viata ta vor interveni cateva schimbari. Desigur visele in care iti apare ca esti promovat la locul de munca nu reprezinta de cele mai multe chiar o inaintare in gradul de la serviciu, ci dimpotriva ele pot sa iti sugereze si o apreciere dar si o valorificare a proprilor tale resurse, astfel ca poti avea parte de surprize placute.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca esti promovat la locul de munca, se va intampla exact invers si anume vei fi concediat sau vei fi sanctionat. Totusi nu trebuie sa fim atat de extremisti cu aceasta interpetare, deoarece un lucru atat de bun nu poate sa duca intr-o extrema negativa.

promovare

Atunci cand visezi ca esti promovat pe o functie care nu iti place inseamna ca vor interveni schimbari negative in viata ta, deci nu iti vor conveni, va trebui sa te supui regulilor, sa faci ceea ce nu iti place.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un meci

Daca visezi ca tu promovezi pe cineva inseamna ca te vei intelege foarte bine cu acea persoana, veti dezvolta o relatie placuta pe viitor, va veti apropia unul de altul sau lasi acea persoanasa intre in viata ta.

Atunci cand visezi ca esti promovat de un grup de oameni inseamna ca vei avea parte de mai multa stima, de mai multa apreciere din partea lor iar aici putem vorbi de grupul de prieteni, poate ca faci o fapta care te ridica in ochii tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.