Interpretare vis in care nu reusesti sa auzi nimic din ce se vorbeste

0
604
Interpretare vis in care nu reusesti sa auzi nimic din ce se vorbeste

Interpretarea viselor in care nu reusesti sa auzi nimic din ce se vorbeste se refera in general la dificultatile pe care o sa le ai in afaceri sau in alte intreprinderi, esecuri care se vor datora in principal tie.

Daca visezi ca stai langa cineva si nu auzi nimic din ce se vorbeste se poate sa reprezinte absenta ta totala de la tema discutiei sau neintelegerea pe care o ai vis a vis de un subiect anume.

Daca in realitate observi ca ti se intampla ghinioane mereu si nu iti reuseste mai nimic s-ar putea ca in viata reala sa nu intelegi de fapt cum se intampla lucrurile, sa nu poti fi pe faza atunci cand trebuie.

Visul acesta are legatura in principal cu obstacolele pe care ti le pui singura(a) in calea succesului tau. Intr-o asemenea ipostaza, visul este un semn ca te-ai desprins de lume si nu mai faci contact cu realitatea zilnica, semnifica faptul ca o sa ai nevoie de a lega anumite relatii pe care sa le cultivi si sa le pastrezi, poate in curand o sa ai aceasta ocazie.

Daca visezi ca nu auzi nimic din ce se vorbeste la o intalnire obisnuita unde cunostinte de-ale tale discuta atunci s-ar putea ca in realitate sa participi la o discutie pe care nu o vei intelege ori din punct de vedere tehnic ori ca vor discuta codificat si nu o sa intelegi mai nimica.

nu poti auzi din jur

Visul in care nu mai auzi ce se vorbeste la scoala reflecta dezinteresul tau fata de niste lectii sau teme.

Citește și:  Interpretare vis in care te speli pe mana si nu poti inlatura murdaria

In unele interpretari asemenea vis reflecta o pervertire a constiintei, a sufletului, mai inseamna o compromitere morala in anumite imprejurari.

Daca visezi ca te afli la un cinema de exemplu si nu mai auzi ce se vorbeste inseamna ca iti vor trece prin fata niste oportunitati extraordinare pentru tine ca si persoana insa le vei rata cu seninatate deoarece nu o sa mai vezi in ele o modalitate de a deveni ceva anume, nu o sa te mai intereseze sa iti atingi un ideal material sau de alta natura deoarece intre timp ti-ai schimbat radical opiniile si totodata calea in viata.

In situatia in care visezi ca esti la o nunta si nu mai auzi ce se vorbeste in jur atunci este posibil ca in viata reala sa pierzi ocazia de a lega noi prietenii si relatii durabile sau parteneriate de afaceri.

Daca in viata reala esti o persoana vesela si cu spirit de actiune si visezi un astfel de scenariu semnifica faptul ca in scurt timp o sa urmeze o intamplare mai trista si care te va rupe cel putin pentru o perioada de ceilalti, te vei cufunda in tacere si singuratate si nu o sa iti mai deschizi inima asa usor in fata nimanui.

Daca visezi ca esti la o plimbare in parc si nu auzi ce vorbesc ceilalti atunci s-ar putea ca in realitate sa urmeze pentru tine o perioada destul de anosta, chiar cenusie, exista posibilitatea sa iti pierzi niste prieteni buni si odata cu acestia si bucuriile pe care ti le aduceau in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.