Interpretare vis in care apare cina

0
641
Interpretare vis in care apare cina

Interpretarea viselor in care apare cina. Atunci cand visezi ca iei cina inseamna ca vei afla de o nastere, de un nou nascut, iar cand visezi ca iei cina acasa inseamna ca te vei implica in activitati si proiecte noi.

In cazul in care in vis apari tu cinand cu persoana iubita, aceasta prevesteste multa fericire in casnicie, iar daca cinezi cu mai multe persoane odata inseamna ca trebuie sa fii atent la disputele intre prieteni.

cina

Cand esti invitat la cina in vis inseamna ca vei porni intr-o calatorie si daca visezi ca gatesti cina sau o pregatesti inseamna ca trebuie sa restrangi fondurile, insa o cina bogata pe care o pregatesti reprezinta o perioada plin de calm, mai ales daca pregatesti cina pentru mai multe persoane.

Atunci cand visezi ca gatesti cina pentru o singura persoana inseamna ca ai un comportament tare arogant si ar trebui sa te mai temperezi. Cina la restaurant in vis inseamna ca viata amoroasa iti da de gandit si te intristeaza.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o promovare

Cand visezi ca cinezi in tren inseamna ca unele dorinte nu ti se vor realiza suficient, chiar daca pentru tine inseamna foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.