Interpretare vis in care apare o umbrela

0
9763
Interpretare vis in care apare o umbrela

Interpretarea viselor in care apare o umbrela. Atunci cand visezi o umbrela pe care o porti pe vreme de ploaie inseamna ca vei avea parte de o serie de schimbari in rau, dar mai poate simboliza si protectie buna, chiar daca in general viata nu iti merge bine.

Umbrela mai reprezinta si castiguri mari in curand, un beneficiu, daca visezi ca o ai, din punct de vedere financiar iti va merge foarte bine, iar daca visezi ca achizitionezi o umbrela inseamna ca vei avea dificultati financiare.

Daca visezi ca ai o umbrela in mana inseamna ca va trebui sa te folosesti de prieteni si daca visezi ca dai o umbrela inseamna ca vei avea o intalnire frumoasa. O umbrela de matase in vis reprezinta o persoana de vaza care iti apare in viata iar o umbrela deschisa inseamna ca trebuie sa ceri ajutor ca sa poti trece peste o situatie urata, negativa.

Atunci cand visezi ca deschizi o umbrela inseamna ca esti o fire adaptabila, sociabila si mintea ta este foarte practica iar daca visezi o umbrela de soare inseamna ca vei gasi sprijinul si protectia de care ai nevoie.

umbrela

O umbrela inchisa in vis inseamna ca trebuie sa te umpli de optimism, deoarece in cele din urma vei iesi din situatiile negative iar daca visezi ca o inchizi inseamna ca trebuie sa ai incredere intr-o persoana din apropiere deoarece iti vrea numai binele.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rasarit

Daca visezi o umbrela intoarsa inseamna ca situatia prin care treci se va schimba iar daca visezi ca umbrela te apara de ploaie inseamna ca vei primi protectie, vei avea parte de foarte multe succese iar ghinionul va sta departe de tine.

Atunci cand visezi o umbrela pierduta inseamna ca abandonezi o situatie in care te afli iar daca visezi ca iti pierzi o umbrela inseamna ca vei avea o problema la locul de munca.

Daca visezi ca repari o umbrela inseamna ca vei avea parte de protectie in eliminarea dificultatilor, ori vei reusi sa fugi de aversitatile vietii, si in cazul in care visezi o umbrela rupta inseamna ca vei avea parte de nebunie, iar daca este stricata in vis ea mai poate simboliza si primejdii mari. Daca visezi foarte multe umbrele inseamna ca trebuie sa te pazesti de oameni invidiosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.