Interpretare vis in care apare para

0
18284
Interpretare vis in care apare para

Interpretarea viselor in care apare para. Atunci cand visezi o para inseamna ca vei avea mai multi bani ca niciodata, daca este acra insa inseamna ca vei avea multe nenorociri, ve fi trist. Daca visezi ca aduni pere de pe jos inseamna ca vei pierde bani iar daca visezi ca mananci pere inseamna ca vei avea succes.

Atunci cand visezi ca pere atarna in copac inseamna ca esti un om placut, iubit, daca visezi pere cazute la pamant inseamna ca vei esua in ceva anume, mai ales la locul de munca, perele coapte reprezinta un mare noroc in curand iar daca visezi ca mananci pere coapte inseamna ca vei avea o placere minora.

Atunci cand visezi ca ca culegi pere inseamna ca ai planuri marete, idei bune, vei avea parte si de sanatate iar daca visezi ca colegi pere in pom inseamna ca vei avea o casnicie armonioasa si frumoasa.

para

Daca visezi ca ai o para moale inseamna ca ai parte de bani multi iar o para necoapta inseamna ca te asteapta o mare nenorocire. Daca visezi pere padurete inseamna ca ai multe griji din cauza banilor putini si daca visezi un pom plin cu pere inseamna ca nu vei mai duce lipsa de nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare piper

Atunci cand visezi ca prepari pere inseamna ca cineva e ciudos pe tine, iti vrea raul iar daca visezi ca ai pere stricate inseamna ca te vei grabi in hotararile pe care levei lua, nu te vei tempera si asta iti va aduce ghinion, cineva te vorbeste de rau. Daca visezi ca ai pere multe in mana inseamna ca te vei bucura de romantism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.