Interpretare vis in care apare o blana

0
10158
Interpretare vis in care apare o blana

Interpretarea viselor in care apare o blana. Atunci cand visezi blana unui animal inseamna ca vei avea parte de o situatie financiara buna, nu vei duce lipsa de nimic iar daca visezi o blana alba inseamna ca iti vei pierde un prieten, acesta se va indeparta de tine. In cazul in care visezi ca achizitionezi blana inseamna ca vei avea probleme de sanatate, iar cei care iti vor raul vor reusi sa isi implineasca dorinta.

Daca visezi ca te imbraci cu o blana, o haina de blana inseamna ca esti stresat deoarece te implici in multe activitati care au o mare insemnatate iar in cazul in care visezi ca te uiti la o blana in vitrina la un magazin inseamna ca tot ceea ce ti-ai propus se va realiza in cele din urma.

Cand visezi o blana foarte mare si lunga inseamna ca vei intampina probleme in dragoste iar atunci cand visezi o blana neagra inseamna ca ai ganduri pline de fantezie. Daca in vis oferi cuiva blana inseamna te implici in multe chestiuni in care trebuie sa risti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare carne

geaca cu blana

In alta ordine de idei, persoana care viseaza blana inseamna ca este o persoana foarte creativa, are o imaginatie bogata, care o ajuta in cele mai marete planuri, este intr-o continua cautare de idei si are parte numai de circumstante care o favorizeaza. Totodata blana simbolizeaza prosperitate, abundenta materiala si chiar confort spiritual.

Totusi blana din vis poate sa sugereze si faptul ca sunteti o persoana incerta, aveti oameni care va sprijina insa nu sunteti siguri pe ei, deoarece pot fi primejdiosi.

Daca visezi o blana pe care o pretuiesti prea mult inseamna ca esti o persoana avida de bunuri materiale, vrei sa ai mult, esti superficiala si tinzi sa devii snoaba, fiind condusa in acelasi timp de lacomie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.