Interpretare vis în care apare încălțăminte/ încălțat

5
94858
Interpretare vis in care apare incaltaminte incaltat

Atunci când visezi că te încalți sau că porți încălțăminte înseamnă că în realitate te pregătești pentru ceva ce va dura, vrei să te protejezi, să fii ocrotit de anumite intemperii, simți nevoia să te blindezi, să nu fii vulnerabil în fața nenorocirilor vieții. Tot aici mai putem spune și că ești foarte precaut dacă visezi că ești încălțat, te ferești de eventualele eșecuri ce pot apărea în viață.

Poți consulta și simbolurile pentru cuvintele „sandale”, „ghete”, „bocanci”, „pantofi” etc.

Atunci când visezi încălțăminte înseamnă că ai foarte multe bunuri pe care vrei să le aperi, iar dacă visezi că îți cumperi încălțăminte înseamnă că cineva din familie îți va muri sau vei fi foarte trist.

incaltaminte

Dacă visezi că ai încălțăminte de culoare albastră înseamnă că vei avea foarte multe probleme cu sănătatea, în timp ce încălțămintea carpită sau țesută înseamnă că te vei întoarce înapoi la cei cu care te-ai certat, iar cizmele de cauciuc înseamnă că ești un om vulnerabil și cei din jur te domină.

Dacă visezi că nu ai încălțăminte înseamnă că faci ceea ce nu te satisface, ești capabil de compromisuri la locul de muncă și suferi din cauza faptului că nu îți împlinești pasiunile adevărate.

Atunci când visezi că ești descult mai înseamnă și că nu faci nimic, stagnezi, nu avansezi în nici un domeniu, însă mai poate însemna și lipsuri multe de ordin material sau de ordin sentimental.

Dacă visezi că distrugi o pereche de încălțări înseamnă că vei fi foarte sărac. În cazul în care visezi că ai o pereche de încălțări foarte frumoasă înseamnă că vei avea mult noroc, iar dacă visezi că sunt în stare bună, dar nu sunt noi, înseamnă că vei avea un partener de viață foarte credincios, care te va iubi necondiționat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cârlig

O pereche de încălțăminte foarte nouă, de lux, înseamnă că vei fi onorat, cei din jur te vor respecta foarte mult, iar dacă visezi că este desenată sau mâzgălită înseamnă că ai multe gânduri care nu îți dau pace, te macină.

Atunci când este murdară, de asemenea, nu îți găsești pacea interioară, iar dacă visezi că te încalți cu încălțăminte nouă înseamnă că în curând vei avea o cununie în familie.

incaltaminte

Dacă visezi că primești cadou o pereche de încălțări înseamnă că te vei căsători, iar dacă visezi că este urâtă înseamnă că cineva te face de râs, te umilești singur și ai multe de pierdut.

Dacă visezi că ai încălțăminte ruptă înseamnă că ai multe nereguli în viața ta, nu îți convin multe lucruri, dar nu ai ce face, trebuie să te supui, iar dacă visezi că te uiți la o încălțăminte cu petice înseamnă că cineva te va deziluziona foarte mult și vei avea o perioadă urâtă în viață.

Încălțămintea, indiferent dacă este vorba de pantofi, sandale sau cizme, joacă un rol simbolic puternic în vise. Reprezintă deseori modul în care ne prezentăm în fața lumii și felul în care ne protejăm în călătoriile noastre de zi cu zi.

Încălțămintea nouă poate indica un nou început sau o schimbare pozitivă, în timp ce încălțămintea veche sau deteriorată poate sugera sentimente de insecuritate sau de nesiguranță într-o situație actuală. Este important să ne amintim contextul în care apare încălțămintea în vis și detaliile sale pentru o interpretare corectă.

5 COMENTARII

  1. ce inseamna cand visez ca am pantofi sport de dama in picioare,erau pantofi de culoare alba foarte frumosi si foarte comozi.mergeam si ma uitam la ei,coboram niste scari la metrou.oare ce inseamna? va multumesc,ptr raspuns.

  2. Am visat că am primit o pereche de adidași albi noi nouți și mă uitam la ei va rog ce înseamnă?

  3. Cand intr-o casa a altora iti dispar sandalutele tale noi albastre, comode si pt ca nu esti dorita acolo pleci, dar ca sa nu ramai desculta iei in picioare ce iti vine la numar si imi veneau o pereche de sandale inalte cu platforma aurii, spectaculoase folosite de araboaice in interior unde li se permite sa fie spectaculoase pt sotul lor. Noi le purtam oriunde cf mentalitatii ceva mai deschise decat a musulmanilor. Am putut sa cobor panta caldaramului cu ele cu usurinta, m-a si surprins usurinta cu care pot calca bazaltul butucanos al strazilor acelui oras fara nume unde eram nus dc si in ce cpntext, insa m-au luat in vizor niste tineri obraznici cu intentii de acostare intai a fost unul apoi inca unul, apoi erau 4, le-am spus ca chen politia de nu inceteaza, nu se oprira din gesticulat si stat in spatele meu, asa ca a trebuit sa strig in engleza dp politie care a fost extrem de atenta cu mine si m-am simtit foarte bine in prezenta ofiterului ce vorbea romaneste intr-o tara araba unde mersesem cu un grup in excursie. Sandalele erau spectaculoase, ale mele fusesera de doamna batrinica cum sunt in realitate, acolo insa aveam cca 35 de ani. DC?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.