Interpretare vis in care vezi doar apa tulbure

1
90524
Interpretare vis in care vezi doar apa tulbure

Interpretarea viselor in care vezi doar apa tulbure se refera la aspectele negative din viata ta sau sansele pe care o sa le ratezi in curand de a indrepta lucruri sau relatii.

Daca visezi ca esti in fata unui lac cu apa foarte tulbure inseamna ca te asteapta zile proaste si tensionate, lacul reprezinta profunzimea sentimentelor contradictorii pe care le ai fata de o persoana anume sau in general starea ta de spirit.

Visul in care iti apare apa tulbure si plina cu noroi simbolizeaza in majoritatea cazurilor o influenta extrem de malefica care va aparea in viata ta, s-ar putea sa intalnesti o persoana care pur si simplu te va baga in depresie sau este posibil sa ai o stare de confuzie majora si sa iti tulburi multe aspecte ale vietii care inca merg asa cum trebuie.

Visul in care apare o apa tulbure curgatoare este un semn ca in viata reala o sa dai la o parte influentele pozitive si o sa te lasi influentat(a) doar de lucruri nesemnificative si care pot sa iti dea peste cap planurile, o sa incepi sa asimilezi obiceiuri proaste, o sa iti asezi toate actiunile pe lucruri neadevarate sau lipsite de substanta.

Daca visezi ca privesti un lac de munte cu apa tulbure inseamna ca in realitate o sa ai probleme din cauza unor informatii pe care nu ar trebui sa le cunosti sau o sa iti obtureze accesul la niste pozitii foarte avantajoase.

Daca visezi ca vezi un fluviu imens care are apa tulbure atunci s-ar putea ca in viata reala sa intri in valtoarea unor evenimente sociale de o insemnatate mai mare si care o sa aiba darul de a tulbura niste activitati comune sau sa distruga niste colaborari foarte rodnice.

Citește și:  Interpretare vis in care esti un zombi sau esti printre zombi

apa tulbure

Visul in care vezi o apa tubure semnifica si posibilitatea de a te imbolnavi in curand din senin fara sa ai simptome premergatoare care sa te anunte ceva. In acest sens, daca in realitate cumva ai un tonus foarte bun si te simti plin(a) de energie visul este un semn ca in scurt timp o sa treci printr-o perioada de slabiciune maxima.

Daca ai cumva vreo afacere care merge destul de binisor, adica asa cum ai vrea, atunci visul te anunta ca in curand apele o sa se tulbure in aceasta privinta.

La fel se pune problema si in orice relatie pe care o ai si pare destul de solida si permanenta. Daca in viata reala ai asa o situatie relationala atunci visul acesta este un semn ca totul se va da peste cap in scurt timp, o sa apara conflicte din senin si certurile se vor tine lant.

Daca visezi apa tulbure semnifica faptul ca nu o sa ai noroc intr-o activitate sau intr-o initiativa pe termen scurt, este posibil sa iti scape in ultimul moment o idee salvatoare si sa iti distrugi un intreg proiect sau o sa iti intrerupi o afacere sau o initiativa personala.

Daca in viata reala esti implicat in asemenea activitati atunci visul este un semn ca nu o sa reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput, nu o sa primesti suportul promis din partea unor persoane bine intentionate.

Visul in care vezi o apa tulbure sugereaza faptul ca nu stai prea bine cu latura psihica, ai un potential latent pe care nu o sa il poti activa si folosi cu succes.

1 COMENTARIU

  1. spunetimi va rog ce inseamna cînd nu stii sa înoți si iubitul te ajută sa înoți sa iesi din apa curata la suprafata dar cu foarte mult pamint, apoi cînd ajungi la mal vezipe cei mai buni prieteni care te încurajează apoi vezi schelet intreg de om si o femeie neagră care doar ea sa facă nu stiu ce din noi dar nu i sa primit de loc nimik!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.