Interpretare vis în care alăptezi un bebeluș

3
115035
Interpretare vis in care alaptezi un bebelus

Interpretarea viselor în care alăptezi un bebeluș se referă la situații foarte bune în care o să ai succes, ești pe calea bună, faci progrese într-o afacere sau în altceva.

Visul în care alăptezi un bebeluș are semnificații deosebit de pozitive, prevestește rezultate foarte bune în orice activitate pe care o desfășori în prezent, anunță final fericit, reflectă surprize și vești foarte bune.

Dacă visezi că alăptezi un bebeluș simbolizează per ansamblu eforturile pe care le faci în susținerea unei cauze de pe urma căreia o să ai de câștigat, bebelușul în vis semnifică noi idei, noi planuri, noi acțiuni, tot ce reprezintă un început este oglindit în imaginea bebelușului, așadar alăptând copilul mic face imediat trimitere la încrederea pe care o ai în ceea ce faci sau urmează să faci.

alaptare

Visul denotă tandrețe, bunăvoință, dragoste, naturalețe, cam tot ce are de-a face cu instinctul matern sau cu grija pe care trebuie să o ai față de cineva pe care îl iubești și apreciezi.

Dacă visezi că alăptezi un bebeluș, atunci s-ar putea ca în realitate să fie și un semn vizavi de persoanele apropiate, trebuie să fii atent(ă) la cine primești în intimitatea ta, ai grijă la ce idei ți se bagă în cap și cu ce scop, s-ar putea să ajungi la concluzia că ai investit în cine nu trebuia sau într-o idee care doar ți se pare că a venit de la tine, dar s-ar putea la fel de bine să-ți fie indusă de cineva.

A alăpta în vis reprezintă adesea o legătură profundă și o relație de îngrijire. Fie că te gândești la maternitate sau la responsabilitățile tale față de cei din jur, acest vis poate avea straturi profunde de semnificație.

E important să observi sentimentele și contextul care însoțesc visul. De asemenea, dacă te interesează semnificații legate de apariția bebelușilor în vis, te-ar putea ajuta interpretarea viselor în care apare un bebeluș pentru o perspectivă mai largă.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un urs

Visul în care alăptezi un bebeluș ar putea să reflecte în primă instanță o nevoie urgentă de-a ta, ai nevoie imediat de un ajutor sau de atenția și grija cuiva, simți nevoia de protecție, de atenție specială, ai nevoie ca cineva să te susțină în demersurile tale, te simți vulnerabil(ă) într-o situație și ai nevoie de protecția cuiva apropiat.

Visul în sine este un simbol al protecției, fie din partea ta către altcineva, fie nevoia ta de a fi protejat(ă) de o persoană anume. În cazul în care în realitate ai probleme și te simți abandonat(ă) sau dat(ă) la o parte, visul este un semn că ar trebui să cauți liniștea în bunătatea cuiva, ai nevoie de cineva lângă tine care să te alinte și să-ți dea încredere.

alaptare copil

Se mai poate întâmpla ca în realitate anumite aspecte ale personalității tale să aibă neapărat nevoie de o atenție specială, depinde de ce alte detalii apar în vis, probabil o anumită culoare în vestimentația bebelușului sau alte obiecte care pot să facă legătura între nevoile tale intime și situații din viața reală.

Dacă, de exemplu, bebelușul este îmbrăcat cu haine deschise la culoare, albe și galbene, atunci în realitate ai nevoie de mai multă energie și vitalitate, ai nevoie de mai multă inteligență și armonie în viață, trebuie să abordezi lucrurile cu detasarea impartiala caracteristica oamenilor intelepti, ai nevoie de o stimulare care să-ți confere mai multă agilitate în ceea ce faci.

Visul în care alăptezi un bebeluș poate să facă trimitere și la nevoia de a te îngriji mai mult de anumite planuri pe care le-ai lăsat deoparte, o să fie nevoie să le acorzi mult mai multă atenție de acum înainte.

3 COMENTARII

  1. Am am avut un vis ciudat , scurt ca m-am trezit. Se facea ca in vis dormeam si m-am trezit , intr-o camera , in care eram eu si langa mine pe pat era o alta „eu” , ceva ca dublul meu , ce se uita la mine. Cealalta eu – dublul , care ma privea avea un copil , o fetita , cam de un anisor si cateva luni , ce o tinea in brate , in fata mea. Deodata in incapere langa noi doua, aparuse iubitul meu , cu care sunt si acum, care zambind mi-a intins acel copilas , luaindu-l din bratele dubului meu si mi l-a asezat langa mine, lateral stanga. Stiu ca ma uitam la copilas si apoi la iubitul meu si la dublul meu si m-am trezit. Ce poate sa insemne acest vis? Multumesc anticipat.

  2. Am visat un pormbel venind dispre luna alba si s-a asezat oe unarul meu !porumbekul era de un alb sclipitir si nusi luna la fel era un alb foarte puternic. Vreu sa stiu ce inseamna ?

  3. Pe 02.02.2019 m am trezit din acest vis, cum ca alaptam la san un copil, m-am trezit cu un sentiment foarte profund, aproape real, de ceea ce am visat, pe 02.03.2019 testul de sarcina a iesit pozitiv, fara ca macar sa fi incercat sa raman gravida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.