Interpretare vis in care alaptezi un bebelus

3
114029
Interpretare vis in care alaptezi un bebelus

Interpretarea viselor in care alaptezi un bebelus se refera la situatii foarte bune in care o sa ai succes, esti pe calea buna, faci progrese intr-o afacere sau in altceva.

Visul in care alaptezi un bebelus are semnificatii deosebit de pozitive, prevesteste rezultate foarte bune in orice activitate pe care o desfasori in prezent, anunta final fericit, reflecta surprize si vesti foarte bune.

Daca visezi ca alaptezi un bebelus simbolizeaza per ansamblu eforturile pe care le faci in sustinerea unei cauze de pe urma careia o sa ai de castigat, bebelusul in vis semnifica noi idei, noi planuri, noi actiuni, tot ce reprezinta un inceput este oglindit in imaginea bebelusului, asadar alaptand copilul mic face imediat trimitere la increderea pe care o ai in ceea ce faci sau urmeaza sa faci.

Visul denota tandrete, bunavointa, dragoste, naturalete, cam tot ce are de-a face cu instinctul matern sau cu grija pe care trebuie sa o ai fata de cineva pe care il iubesti si apreciezi.

Daca visezi ca alaptezi un bebelus atunci s-ar putea ca in realitate sa fie si un semn vis a vis de persoanele apropiate, trebuie sa fii atent(a) la cine primesti in intimitatea ta, ai grija la ce idei ti se baga in cap si cu ce scop, s-ar putea sa ajungi la concluzia ca ai investit in cine nu trebuia sau intr-o idee care doar ti se pare ca a venit de la tine dar s-ar putea la fel de bine sa iti fie indusa de cineva.

alaptare copil

Visul in care alaptezi un bebelus ar putea sa reflecte in prima instanta o nevoie urgenta de-a ta, ai nevoie imediat de un ajutor sau de atentia si grija cuiva, simti nevoia de protectie, de atentie speciala, ai nevoie ca cineva sa te sustina in demersurile tale, te simti vulnerabil(a) intr-o situatie si ai nevoie de protectia cuiva apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare kilogram

Visul in sine este un simbol al protectiei, fie din partea ta catre altcineva fie nevoia ta de a fii protejat(a) de o persoana anume. In cazul in care in realitate ai probleme si te simti abandonat(a) sau dat(a la o parte visul este un semn ca ar trebui sa cauti linistea in bunatatea cuiva, ai nevoie de cineva langa tine care sa te alinte si sa iti de incredere.

Se mai poate intampla ca in realitate anumite aspecte ale personalitatii tale sa aiba nevoie neaparat de o atentie speciala, depinde ce alte amanunte apar in vis, probabil o anumita culoare in vestimentatia bebelusului sau alte obiecte care pot sa faca legatura intre nevoile tale intime si situatii din viata reala.

Daca, de exemplu, bebelusul este imbracat cu haine deschise la culoare, albe si galbene, atunci in realitate ai nevoie de mai multa energie si vitalitate, ai nevoie de mai multa inteligenta si armonie in viata, trebuie sa abordezi lucrurile cu detasarea impartiala caracteristica oamenilor intelepti, ai nevoie de o stimulare care sa iti confere mai multa agilitate in ceea ce faci.

Visul in care alaptezi un bebelus poate sa faca trimitere si la nevoia de a te ingriji mai mult de anumite planuri pe care le-ai lasat deoparte, o sa fie nevoie sa le acorzi mult mai multa atentie de acum incolo.

3 COMENTARII

  1. Am am avut un vis ciudat , scurt ca m-am trezit. Se facea ca in vis dormeam si m-am trezit , intr-o camera , in care eram eu si langa mine pe pat era o alta “eu” , ceva ca dublul meu , ce se uita la mine. Cealalta eu – dublul , care ma privea avea un copil , o fetita , cam de un anisor si cateva luni , ce o tinea in brate , in fata mea. Deodata in incapere langa noi doua, aparuse iubitul meu , cu care sunt si acum, care zambind mi-a intins acel copilas , luaindu-l din bratele dubului meu si mi l-a asezat langa mine, lateral stanga. Stiu ca ma uitam la copilas si apoi la iubitul meu si la dublul meu si m-am trezit. Ce poate sa insemne acest vis? Multumesc anticipat.

  2. Am visat un pormbel venind dispre luna alba si s-a asezat oe unarul meu !porumbekul era de un alb sclipitir si nusi luna la fel era un alb foarte puternic. Vreu sa stiu ce inseamna ?

  3. Pe 02.02.2019 m am trezit din acest vis, cum ca alaptam la san un copil, m-am trezit cu un sentiment foarte profund, aproape real, de ceea ce am visat, pe 02.03.2019 testul de sarcina a iesit pozitiv, fara ca macar sa fi incercat sa raman gravida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.