Interpretare vis in care apare propaganda

0
252
Interpretare vis in care apare propaganda

Interpretarea viselor in care apare propaganda se refera de cele mai multe ori la faptul ca vei avea sansa sa iti demonstrezi fortele insa numai daca visezi ca tu faci parte sau esti liderul unei propagande.

De regula insa visul centreaza un alt tip de actiune, el fiind in primul rand esential pentru caraterul persoanei care il are.

Daca visezi ca organizezi o propaganda inseamna ca vei avea parte de foarte multe schimbari in viata, vei initia multe conflicte, te vei razvrati sau vei incerca sa ii atragi si pe altii de partea ta.

propaganda de fake news

Daca visezi ca faci parte dintr-o propaganda politica inseamna ca trebuie sa fii foarte prudent cu relatiile pe care le ai la locul de munca, trebuie sa ai grija cui te adresezi si cum actionezi, in principiu trebuie sa fii atent cum iti guvernezi relatiile cu superiorii, mai ales pentru ca la cea mai mica greseala e posibil sa fii sanctionat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o pitipoanca

Daca visezi ca faci parte dintr-o propaganda politica se mai spune ca vei avea influente negative, vei gandi la comun, dupa un tipar prestabilit, nu ai libertate de gandire sau cand incerci sa o exerciti, esti tras la raspundere.

Daca visezi ca cineva organizeza o propaganda impotriva ta inseamna ca ai multi dusmani si e posibil sa fii pus in situatii dificile, sa se unelteasca impotriva ta si sa pierzi in cele din urma.

Daca visezi o propaganda la care multi oameni iau parte inseamna ca vei avea parte de o perioada agitata in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.