Interpretare vis in care apare ceva dezumflat

0
262
Interpretare vis in care apare ceva dezumflat

Interpretarea viselor in care apare a dezumfla ceva anume se poate referi la mai multe lucruri. Daca visezi ca dezumfli o minge inseamna ca vei avea un ghinion, daca visezi ca dezumfli un balon de joaca inseamna ca iti pierde visele, sperantele, vei fi dezamagit.

Daca sesizezi ca dezumfli un balon cu aer cald care zboara pe cer inseamna ca vei avea probleme cu familia, deoarece nu esti sprijinul lor atunci cand au nevoie, in plus nimeni nu te intelege, tu fiind prea incapatanat.

Daca visezi ca dezumfli o minge de fotbal inseamna ca vei avea un necaz la locul de munca poate din cauza ca nu ti-ai dus la bun final sarcininile, poate ca nu ai reusit indeajuns sa te ridic la nivelul pe care cei din jur in asteptau.

pat dezumflat

Daca visezi ca dezumfli o minge de baschet inseamna ca vei reusi sa iti atingi un obiectiv insa cu multe pierderi, vei avea de facut multe sacrificii si de ranit multi oameni insa intr-un final se poate spune ca macar tie iti va fi bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o autopsie

Daca visezi ca dezumfli un glob pamantesc de birou, sau il spargi inseamna ca vei avea foarte multe de discutat cu cei din jur, care nu sunt tocmai aproape de tine insa macar fac parte din viata ta si trebuie sa te consulti cu ei pentru a ajunge la acorduri comune si sa duceti o viata linistita si armonioasa plina de realizari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.