Interpretare vis in care apar chiloti

0
42063
Interpretare vis in care apar chiloti

Interpretarea viselor in care apar chiloti. Atunci cand visezi chiloti inseamna ca vei avea parte de noroc, pe toate planurile si vor interveni o serie de schimbari din punct de vedere sentimental, cat si material, insa vor fi favorabile. Chilotii barbatesti din vis reprezinta o oferta avantajoasa pe care urmeaza sa o primesti iar daca visezi ca primesti o pereche de chiloti sau ca cumperi inseamna ca esti multumit de realizarile tale.

Chilotii de femeie din vis inseamna ca vei avea parte de schimbari in bine, iar atunci cand visezi ca speli chiloti inseamna ca profiti de succesul care ti se arata intr-un proiect.

Atunci cand visezi o lenjerie de corp, chiloti, inseamna ca vei reusi sa iti faci un prieten foarte bun, insa starea acestora simbolizeaza si sentimentele, atitudinea cat si personalitatea persoanei respective fata de tine.

Daca lenjeria de corp este deteriorata inseamna ca sentimentele nu mai sunt atat de puternice iar daca este noua inseamna ca sentimentele sunt foarte mari. De regula lenjeria foarte draguta de corp reprezinta si faptul ca ai relatii placute mai ales cu oponentii de sex fata de tine, insa arata si faptul ca ar trebui sa ignori purtarea distanta a semenilor.

Daca visezi ca esti imbracat in chiloti curati inseamna ca in curand vei primi vesti foarte placute si utile pentru tine iar atunci cand visezi ca ai chiloti murdari, patati, inseamna ca trebuie sa ai grija cu tot ceea ce faci deoarece e posibil sa pierzi o suma de bani sau pe cineva drag.

Citește și:  Interpretare vis in care apare apa

chiloti

In pofida acestui fapt, atunci cand visezi ca iti schimbi chilotii murdari inseamna ca de fapt vei avea parte de un viitor placut. Lenjeria murdara din vis mai poate simboliza si faptul ca toate planurile si ideile tale nu vor prinde viata prea curand.

Atunci cand un barbat viseaza ca poarta chiloti de femeie inseamna ca are si o latura profund feminina care se lasa descoperita incetul cu incetul, ori mai inseamna si faptul ca o femeie are mare putere de influenta in actiunile sale.

Atunci cand cineva viseaza ca se dezbraca de chiloti inseamna ca are mari pofte sexuale, insa si necesitatea de a merge catre centrul unei probleme, de a descoperi miezul acesteia pentru a o putea rezolva mai bine. Chilotii din vis mai reprezinta adesea si mult noroc in viata, un destin favorabil, fiind vorba si despre o modificare a modului trai, mai ales pe plan financiar si pe plan amoros, e posibil sa catsigati o suma importanta de bani sau sa va cunoasteti partenerul de viata cu care va veti intelege foarte bine.

Atunci cand visezi ca o persoana poarta chiloti seducatori inseamna ca vrei foarte mult sa ai parte de intimitate, mai ales pentru ca esti limitat, poate ca partenerul tau de viata nu te satisface pe deplin. In acelasi timp se mai spune ca daca visezi chiloti e posibil sa primesti o vizita pe care o astepti de mult din partea unor persoane la care tii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.