Interpretare vis in care apare cherestea

0
1343
Interpretare vis in care apare cherestea

Interpretarea viselor in care apare cherestea. Atunci cand visezi cherestea, traditia romaneasca este de parere ca vei avea parte de nereusite, de multe necazuri. Daca visati piloni de cherestea care sunt asezati in ordine insemna ca veti avea reusite mari la locul de munca si in afaceri, daca aveti.

Cand visati cheresteaua imprastiata, mai ales daca nu este aranjata deloc inseamna ca veti avea parte de certuri in familie ori se vor ivi conflicte in care va fi si familia voastra implicata. Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „lemn” si „scandura”.

In cazul in care visam cherestea prelucrata inseamna si ca in realitate constientizam de unde am plecat si nu devenim oameni rai daca ajungem undeva sus.

cherestea

Pe de alta parte cheresteaua mai poate sugera si faptul ca avem nevoie sa ne terminam unele sarcini grele insa in acelasi timp si faptul ca vom fi rasplatiti pentru munca de titan depusa, totul va fi compensat si cu placeri mai fine, mai luxoase.

Citește și:  Interpretare vis in care apar cartuse / gloante

Cand visezi piloni de cherestea adunati inseamna ca iti va merge bine pe toate planurile iar daca visezi ca ai multa cherestea imprastiata inseamna ca vei suferi din cauza multor certuri in casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.