Interpretare vis in care apare o panorama

0
1507
Interpretare vis in care apare o panorama

Interpretarea viselor in care apare o panorama se face in functie de ceea ce iti apare. Daca visezi de pilda o panorama de munte ca te uiti la ea sau ca tu o faci inseamna ca la un moment dat iti vei privi viata in ansamblu, iti vei da seama de toate realizarile si vei fi bucuros.

Totusi panorama din vis mai arata si ca iti place sa te bagi in viata oamenilor. Totusi depinde foarte mult de ceea ce iti apare ca sa putem face o interpretare cat mai buna.

Daca de exemplu panorama implica si un aparat de fotografiat pe care tu il folosesti inseamna ca esti un om informat sau cel putin asa vrei sa fii, iti place sa te implici in cotidianul vietii, iti place sa faci parte din tot ceea ce inseamna societate, monden.

Lacul Lugano panorama

Daca visezi ca in panorama pe care o faci sau o privesti apar si oameni aici se poate vorbi despre o reuniune sau o excursie undeva cu prieteni, cu cunostinte mai mult sau mai putin placute. In orice caz este vorba despre interactiune umana, despre activitati in comun, planuri in deplina desfasurare.

Citește și:  Interpretare vis în care apar kiwi

Tot aici ne putem raporta si la faptul ca ai sansa sa intri in anumite grupuri fie ele legate de pasiunile tale fie ele legate de munca, insa cert este ca in cele din urma vei reusi sa iti implinesti scopul. Puteti consulta si simbolurile pentru cuvinte precum: „fotografie”, „film” sau chiar „aparat foto”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.