Interpretare vis in care apare un abis

0
816
Interpretare vis in care apare un abis

Interpretarea visului in care apare un abis. In cazul in care visati ca sunteti prins in abis inseamna ca in viata, va vor aparea dispute, veti avea necazuri si o serie de planuri nu vor putea fi implinite.

Trebuie sa ne gandim si la faptul ca abisul este simbolul infinitului chiar daca el se traduce ca fiind o groapa foarte adanca, insa fara fund, fiind redat ca si o adancitura in relief.

Abisul din vis se raporteaza de regula la inconstientul nostru si in orice caz se rezuma la trairile cele mai adanci pe care in viata de zi cu zi, probabil ni le refulam. Totodata se mai refera si la imposibilitatea de a rezolva o serie de planuri in viata, mai ales daca visam ca ne aflam blocati in el.

Daca visati cum cadeti intr-un abis atunci inseamna ca veti avea mahniri mari, dispute cu cei din familie au la locul de munca, daca visati ca veti cadea spre abis mai simbolizeaza si faptul ca veti fi pus intr-o situatie dezastruoasa, in viata va aparea un caz de proportii, groaznic, poate chiar o calamitate, insa toate acestea ne duce cu gandul de cele mai multe ori la cea mai urata nenorocire pentru noi, oamenii si anume decesul, abisul  venind si cu simbolul mortii sau a bolilor care ne termina, ne macina incet.

cazi in abis

Caderea in abis semnifica si faptul ca nu puteti atinge un scop iar daca in vis nu atingeti pamantul din abis reprezinta si o imbolnavire grava sau moarte ori imposibilitatea de ancorare in realitate, imposibilitatea de a avea stabilitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un nufar

Daca visati un abis care are iesiri la baza carora stau punti sau scari pe care puteti urca, inseamna ca va veti recastiga veselia si va veti reveni dupa o perioada foarte urata prin care ati trecut recent. Daca nu puteti iesi din abis inseamna ca veti avea in viata neplaceri de proportii, iar daca vedeti pur si simplu un abis in vis inseamna ca puteti evita un necaz, un ghinion, dar numai daca sunteti suficient de tenace.

De multe ori abisul din vis poate simboliza si faptul ca in realitate va este teama de o schimbare si nu stiti cum sa o abordati ca sa nu va fie prea greu, insa din comoditate e posibil sa pierdeti, mai ales pentru ca va este teama de ceea ce ati putea descoperi in propria persoana, iar in cele din urma totul va duce la o stare de incordare acuta, la o neliniste interminabila.

Ca si concluzie putem spune ca voisul in care apare un abis este foarte interpretabil, el rezumandu-se fie numai la starea noastra sufleteasca, launtrica, ori avand urmari in toate planurile, implicandu-i si pe cei dragi. Puteti consulta deasemenea si simbolul pentru cuvantul „canion”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.