Interpretare vis in care apare ceva detonat

0
767
Interpretare vis in care apare ceva detonat

Interpretarea viselor in care apare ceva detonat sau daca visezi ca detonezi o bomba poate sa se refere la doua variante.

Daca visezi ca detonezi o bomba e posibil sa oferi celor din jurul tau o surpriza de proportii, sa ii sochezi cu o anumita fapta, cu o veste noua, cu ganduri care sunt iesite din comun.

Poate ca te vei muta in alt oras, poate ca iti schimbi total stilul de viata, cert este ca bomba din vis reprezinta soc, ceva inedit, care pune pe ganduri.

Daca visezi ca o alta persoana detoneaza o bomba inseamna ca vei avea parte de foarte multe surprize chiar tu, va trebui sa te pregatesti psihic si fizic deoarece multe schimbari vor interveni in viata ta.

mina detonata

Daca visezi ca detonezi o bomba si face mult foc, o explozie de proportii  inseamna ca e posibil sa te indragostesti, sa iti pice cineva cu tronc, sau pur si simplu sa traiesti o perioada a vietii tale mai agitata, mai pasionata, mai plina de actiune. Puteti consulta si simboluri pentru cuvinte precum „explozie”, „foc puternic”.

Citește și:  Interpretare vis in care explodezi sau este o explozie in jurul tau

Daca insa visezi ca cineva provoaca o explozie de proportii trebuie sa te pregatesti deoarece multe nenorociri se vor abate asupra ta.

Daca visezi ca se detoneaza bombe in timp de razboi inseamna ca ai constiinta foarte incarcata si trebuie sa te eliberezi de constrangeri cat si de faptele rele din trecut, trebuie sa te ierti pentru ce ai gresit si sa ceri iertare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.