Interpretare vis în care apare urzică

0
5217
Interpretare vis in care apare urzica

Atunci când visezi urzica înseamnă că va trebui să depui foarte mult efort ca să poți reuși ceva cât de mic, trebuie să fii perseverent în viață să poți ajunge la un moment dat acolo unde ți-ai propus, iar atunci când visezi că cineva te lovește cu o urzică înseamnă că vei avea parte de mult noroc, vei trăi în bogății mari și nu vei duce lipsă de nimic, vei avea multă prosperitate.

În cazul în care visezi că strângi, aduni urzici înseamnă că ai fapte necugetate, trebuie să încerci să fii mai rațional în momentul în care iei decizii, nu te mai grăbi și încearcă să gândești mai puțin cu inima și mai mult cu capul, iar pentru cei care iubesc, dacă le apar în vise urzici, înseamnă că vor fi trădați, însă nu din partea partenerilor de dragoste, ci din partea celor mai apropiați prieteni, poate că aceștia le ascund ceva legat de o taină care ține de iubirea lor.

urzica

Urzica din vis mai reprezintă și faptul că vei avea parte de foarte multă sănătate, nu te vei îmbolnăvi deloc și vei trăi multă vreme.

Urzica, de-a lungul istoriei, a fost asociată cu protecție și purificare. Multe culturi antice foloseau urzica în ritualuri pentru a îndepărta spiritele rele și a proteja locul. În contextul unui vis, apariția urzicii poate sugera necesitatea de a se proteja sau a se purifica de energii negative.

Poate de asemenea să simbolizeze situații sau persoane care sunt „înțepătoare” în viața reală. Un alt aspect fascinant legat de simboluri în forma de plante poate fi găsit în interpretarea semnelor și simbolurilor care apar la ghicitul în cafea. Dacă ești curios despre alte semnificații ale plantelor, fructelor sau legumelor în acest context, poți afla mai multe aici.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o crizantema

De cele mai multe ori, urzica duce cu gândul la suferință, deoarece în momentul în care te apropii de ea te ustură și produce apoi o mâncărime, însă acest lucru este tradus cu totul altfel față de ceea ce înseamnă el în realitate.

urzica

Se mai spune că atunci când visezi urzica și te atingi de ea înseamnă că vei cunoaște o persoană de care nu te vei mai putea despărți în curând, cunoști un om care te fascinează, nu neapărat de sex opus, ci poate doar un prieten; ți se pare că ai multe de învățat de la el și astfel vrei să-l ai mereu în preajmă, chiar dacă la început te șochează, îți pare apoi că prin excentricitatea sa te poate forma într-un mod mult mai bun.

Atunci când visezi că ești la cules de urzică, se mai spune și că vrei să-ți hrănești spiritul, vrei să aduni cât mai multe informații, să acumulezi cât mai multe cunoștințe care să te ajute să te maturizezi în viață, să nu mai ai lacune în exprimare sau în comportamentul față de cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.