Interpretare vis în care vezi un portret

0
3

Visele în care vezi un portret cu o persoană pot fi destul de ambigue, contează al cui este portretul. Visele despre portretul iubitei arată că ceva din viața ta este doar o iluzie. Un portret despre un bebeluș în vis înseamnă că în viața ta vor apărea niște schimbări, care au legătură cu dragostea.

Dacă visezi un portret de familie, înseamnă că îți este dor de cei dragi, de rudele care locuiesc în alte orașe, de copiii plecați departe. Un portret al unei rude în vis indică faptul că trebuie să lași deoparte anumite situații din trecut și să mergi mai departe, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut în prezent. Un portret și un peisaj într-un tablou semnifică prosperitate în sectorul financiar. Visul arată că trebuie să eviți lucrurile inutile și să profiți de fiecare ocazie pentru a face investiții avantajoase.

Visele în care vezi un portret se interpretează și astfel:

  • Dacă în vis vezi o ramă foto fără un portret în ea, atunci este posibil ca să-ți urmezi cursul vieții cu mai mult curaj fără a pune la îndoială activitățile pe care le ai de realizat. Visul arată și pericolul de a fi controlat de alți oameni, ceea ce are legătură și cu succesul tău.
  • Dacă ai visat o imagine sau un portret pe perete, asta este un semn că ai învățat din greșelile tale din trecut și astfel, în viitor vei avea experiențe mai fericite pentru că te-ai maturizat.
  • Un portret al unui străin în vis semnifică un complot pe plan profesional. Visul te avertizează să fii mai atent la colegii de muncă și la evenimentele din domeniul tău de activitate.
  • Dacă în vis apare un portret de nuntă, asta este semn de probleme în relație, de monotonie și plictiseală.
  • O ramă foto în vis arată renunțarea ta la anumite sentimente, pentru că unii oameni nu te tratează cu același respect și considerație cum îi tratezi tu. Acest vis arată schimbarea ta, ce va duce la iertare și o stare de bine în viitor.
  • A visa o ramă foto veche semnifică dorința ta de a găsi un om inteligent, care să te ajute să mergi mai departe, să-ți atingi obiectivele.
  • Dacă ai visat o ramă foto din sticlă cu un portret, înseamnă că vei avea anumite dificultăți emoționale în viața ta. Visul arată că ții sentimente negative în tine și asta te afectează.
  • Un portret rupt în vis prezice dorința ta de a uita ceva din trecut, faptul că te comporți ca și cum acel lucru nu s-a întâmplat.
  • Visul în care oferi în dar un portret înseamnă că acel om este foarte important pentru tine.
  • Dacă în vis spargi un tablou cu un portret este un semn că te vei elibera de anumite evenimente din trecut și asta nu-ți va afecta viața în prezent. Visul arată că ești prea atașat de lucruri care nu mai există, dar care îți trezesc frecvent sentimente de nostalgie.
Citește și:  Interpretare vis în care apare rai

Visul în care vezi portrete frumoase semnifică apariția unor momente plăcute în viața ta. Dacă portretele din vis sunt neclare, atunci acest vis arată că vei uita anumite persoane și momente din viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.