Interpretare vis in care apare o cometa

0
1612
Interpretare vis in care apare o cometa

Interpretarea viselor in care apare o cometa. Atunci cand visezi o cometa pe cer inseamna ca vei avea noroc in afaceri si in iubire insa unii sunt de parere ca vei avea parte de greutati in curand.

O cometa care cade din cer poate sa simbolizeze in viata reala razboi, dezastru, suparari multe, poate chiar un cutremur sau o calamitate, sperante desarte, moarte, rascoala la locul de munca ori in viata sociala, iar atunci cand o visezi pe cer mai poate insemna si tulburari. Insa numai pentru unii aceste simboluri sunt valabile deoarece nnu toata lumea are puterea de a prevedea viitorul in acest fel.

Daca visezi o cometa pe pamant inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, deoarece e posibil sa te imbolnavesti grav, iar daca o vezi trecand inseamna ca ai parte de suparari pe plan persoanl, foarte mari, care te devasteaza.

Cand visezi ca o cometa vine spre tine inseamna ca trebuie sa te feresti deoarece e posibil sa ai parte de un accident, de sperante zadarnice, iar daca vezi o cometa cu un zbor ratat, aceasta inseamna o situatie favorabila pentru tine in viata reala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un vultur

cometa

O cometa in vis mai inseamna si faptul ca in realitate esti un om foarte distant, mereu visator, nu prea tii cont de aspectele importante ale vietii, te lasi condus de vise, nu pui accent pe ratiune, tii mai mult cont de aspectele spirituale, ceea ce este bine insa e posibil ca la un moment dat sa ai nevoie si de partea mai materiala a vietii.

Se mai spune ca atunci cand visezi o cometa e posibil sa ai parte de lucruri bune in viata insa nu vei fi in stare sa le observi, deci ele vor trece pe langa tine, nu stii sa tragi beneficiile necesare de la viata.

Desi putin mai sus am spus ca o cometa aduce cu sine calamitati, unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand o visezi ea este un semn foarte bun, aduce cu sine implinirea sperantelor, propulsand in viata reala si o serie de intamplari miraculoase.

Daca insa visati ca va zboara o cometa deasupra capului inseamna ca trebuie sa va asteptati la un deces in familie sau la pierderea unei persoane foarte importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.