Interpretare vis în care apare o cometă

0
1621
Interpretare vis in care apare o cometa

Atunci când visezi o cometă pe cer înseamnă că vei avea noroc în afaceri și în iubire, însă unii sunt de părere că vei avea parte de greutăți în curând.

O cometă care cade din cer poate să simbolizeze în viața reală război, dezastru, supărări multe, poate chiar un cutremur sau o calamitate, speranțe desarte, moarte, răscoală la locul de muncă sau în viața socială, iar atunci când o visezi pe cer mai poate însemna și tulburări. Însă numai pentru unii aceste simboluri sunt valabile deoarece nu toată lumea are puterea de a prevedea viitorul în acest fel.

Dacă visezi o cometă pe pământ înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, deoarece e posibil să te îmbolnăvești grav, iar dacă o vezi trecând înseamnă că ai parte de supărări pe plan personal, foarte mari, care te devastează.

Când visezi că o cometă vine spre tine înseamnă că trebuie să te ferești deoarece e posibil să ai parte de un accident, de speranțe zadarnice, iar dacă vezi o cometă cu un zbor ratat, aceasta înseamnă o situație favorabilă pentru tine în viața reală.

O cometă în vis mai înseamnă și faptul că în realitate ești un om foarte distant, mereu visător, nu prea ții cont de aspectele importante ale vieții, te lași condus de vise, nu pui accent pe rațiune, ții mai mult cont de aspectele spirituale, ceea ce este bine, însă e posibil ca la un moment dat să ai nevoie și de partea mai materială a vieții.

Citește și:  Interpretare vis în care apare deal

cometa

Se mai spune că atunci când visezi o cometă e posibil să ai parte de lucruri bune în viață, însă nu vei fi în stare să le observi, deci ele vor trece pe lângă tine, nu știi să tragi beneficiile necesare de la viață.

Deși puțin mai sus am spus că o cometă aduce cu sine calamități, unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când o visezi, ea este un semn foarte bun, aduce cu sine împlinirea speranțelor, propulsând în viața reală și o serie de întâmplări miraculoase.

Dacă însă visați că vă zboară o cometă deasupra capului înseamnă că trebuie să vă așteptați la un deces în familie sau la pierderea unei persoane foarte importante.

Visul cu o cometă poate simboliza schimbări rapide și neașteptate în viața ta. Cometele, fiind fenomene rare și spectaculoase, pot reprezenta evenimente semnificative care au puterea de a transforma modul în care vezi lumea sau de a aduce noi perspective. Acest vis poate indica o perioadă de iluminare, descoperire și creștere personală.

Pe de altă parte, o cometă în vis poate sugera și sentimente de uimire și admirație față de univers și misterele sale. Poate fi un semn al aspirațiilor tale înalte, al dorinței de a explora și de a depăși limitele cunoscute. Este un simbol al căutării sensului și al călătoriei către autocunoaștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.