Interpretare vis in care iti canta niste muzicanti

0
970
Interpretare vis in care iti canta niste muzicanti

Interpretarea viselor in care iti canta niste muzicanti se refera la momente bune viata ta, o sa treci prin situatii placute ori o sa reusesti sa cazi la un acord foarte bun cu o persoana. Daca visezi ca esti la un local frumos alaturi de o persoana foarte agreabila iar langa tine canta muzicanti atunci visul semnifica faptul ca o sa te sustina cineva intr-o incercare mai grea, o sa ai alaturi de tine o persoana apropiata.

Daca visezi ca stai la o masa goala si simpla in timp ce iti canta niste muzicanti atunci in realitate o sa urmeze niste greutati materiale de care nu vei trece cu una cu doua, o sa iti ia ceva timp pana o sa iesi la liman.

muzicanti

Daca in vis observi ca stai langa o persoana pe care o cunosti atunci s-ar putea ca acea persoana s-ar putea sa aiba un rol destul de important in viata ta intr-o anumita imprejurare, iar daca vezi langa tine o fata necunoscuta sau un baiat necunoscut atunci se poate ca in realitate in apropierea ta sa fie o persoana foarte prefacuta care va face tot posibilul pentru a-si crea avantaje datorita tie.

Si melodia pe care o canta muzicantii are un rol destul de semnificativ, poate sa fie o melodie mai melancolica sau mai incitanta, este posibil sa ai tristeti sufletesti si mici depresii daca melodia este melancolica sau s-ar putea sa primesti o invitatie la un evenment frumos in cazul in care melodia are un ton saltaret si vesel.

Daca visezi ca esti in mijlocul unor muzicanti care interpreteaza o melodie foarte trista semnifica faptul ca in viata reala o sa treci printr-o situatie mai deosebita, este posibil ca unele imprejurari sau unele persoane sa te impinga la lucruri pe care nu le doresti sau nu le-ai face in mod normal.

Citește și:  Interpretare vis in care fugi dupa cineva cu o motocicleta

Daca sa intampla aceeasi scena si auzi o melodie asemanatoare unui “blues” atunci s-ar putea sa nu te mai intelegi asa de bine cu o persoana foarte draga. Daca melodia este mai vesela atunci se poate ca in realitate sa beneficiezi nemijlocit de ajutorul colegilor de la serviciu sau din partea unui anturaj care te simpatizeaza.

Exista mai multe semnificatii ale acestui gen de vis, in multe cazuri poate sa reflecte o stare detasata de liniste si pace, armonie si intelegere pe care o vei traversa in perioada urmatoare precum si spor la bani sau in afaceri.

3 muzicieni

In cazul in care visezi ca iti canta niste muzicanti si mai ai langa tine alte persoane cum ar fi prieteni sau cunostinte atunci nu este exclus ca in curand sa intri intr-o activitate comuna alaturi de un grup.

Daca te visezi alaturi de familia ta si auzi cum iti cantamuzicanti atunci se exista posibilitatea ca un eveniment deosebit sa aiba loc in casa ta sau in legatura cu familia ta extinsa, s-ar putea sa se nasca un nou copil printre neamuri si sa te cheme la botez.

Daca esti singur(a) in camera sau altundeva si muzicantii iti canta o melodie foarte linistitoare inseamna ca viata ta o sa se echilibreze din toate punctele de vedere. Majoritatea planurilor vietii tale sunt in concordanta perfecta sau ori in cazul in care inca te zbati sa aduci un anumit echilibru in viata ta atunci se pare ca acest lucru este pe cale sa se indeplineasca in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.