Interpretare vis in care apare un nufar

0
2260
Interpretare vis in care apare un nufar

Interpretarea viselor in care apare un nufar. Atunci cand visezi un nufar inseamna ca te lasi prea mult dus de val in viata reala, dai dovada de sentimentalism, insa ai un suflet bun, pur, te caracterizeaza numai sentimente pozitive, ai o mare caldura sufleteasca iar armonia ta interioara este determinata de nivelul de iubire pe care il primesti de la cei din jur.

Nufarul din vis simbolizeaza foarte multa tandrete, iubire, rafinament insa arata si ca poti fi usor ranit de cei din jur, mai ales de oamenii care sunt mai duri si dau dovada de lipsa de sensibilitate.

In cazul in care visezi ca oferi niferi cadou cuiva inseamna ca vei intalni o persoana careia ii vei oferi multa iubire si care la randul sau iti va oferi multa afectiune.

Atunci cand visezi ca tii in mana nuferi ofiliti inseamna ca cineva iti spulbera toate visele, te trezeste brusc la realitate si asta iti provoaca o mare durere si o suferinta de proportii, care duce chiar pana la frustrare si depresie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare putred / putregai

Daca visezi ca primesti nuferi de la cineva inseamna ca in realitate vei avea parte de foarte multa iubire de la cine te astepti mai putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.