Interpretare vis in care apare o televiziune

0
546
Interpretare vis in care apare o televiziune

Interpretarea viselor in care apare o televiziune. Atunci cand visezi o televiziune ori un eveniment public de la televizor inseamna ca vei castiga foarte multi bani insa vei munci si mai mult.

In momentul in care visezi ca te uiti la un program de la televizor si nu iti place inseamna ca vei avea parte de mult ghinion.

Aici totul se poate interpreta insa si in functie de ceea ce vedeti la televizor deci este foarte important sa retineti aspectele si sa cautati in simbolurile celorlalte cuvinte.

televiziune

Se mai spune ca un televizor inseamna multe compromisuri iar atunci cand visezi ca iti achizitionezi un televizor inseamna ca vei avea parte de succes la locul de munca.

In cazul in care visezi ca inchizi televizorul inseamna ca trebuie sa fii atent deoarece e posibil sa intri intr-o relatie foarte periculoasa iar atunci cand visezi ca oferi un televizor inseamna ca esti foarte nefericit in viata si nu mai ai deloc incredere in tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva deteriorat

Cand visezi ca pornesti televizorul inseamna ca ai un suflet sensibil iar atunci cand visezi o reclama la televizor inseamna ca faci foarte multe greseli in viata deoarece esti foarte ingrijorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.