Interpretare vis in care apare ceva devastat

0
570
Interpretare vis in care apare ceva devastat

Interpretarea viselor in care apare ceva devastat are desigur doua puncte de pornire. Pe de o parte avem devastarea ca si stare psihica, deci daca te visezi devastat de ceva anume, de o persoana sau de un fapt inseamna clar nesiguranta, suferinta, tradare, e posibil sa suferi din iubire, e posibil sa ai parte de foarte multe necazuri.

Daca visezi insa ca o armata de oameni devasteaza un stat sau un loc anume inseamna ca vei avea parte de certuri, sustragere de functie, de dificultati extreme la locul de munca, in plus aici e posibil si sa ai multe rivalitati, ca altii sa doreasca ce este al tau de drept.

Mai putei consulta si simbolurile pentru cuvinte precum „contonpire”, „lupta” sau altele.

oras devastat

Devastarea unei cetati sfinte insa in vis aduce foarte multe ghinioane in viata reala, deoarece se spune ca daca distrugi ceva sfant in vis atunci vei pierd o parte buna din tine, vei suferi pentru ca nu dai dovada de suficient respect pentru ceea ce te inconjoara.

Citește și:  Interpretare vis in care apare toamna

Daca visezi ca devastezi o biserica deasemenea, daca visezi ca devastezi o casa nelocuita inseamna ca te vei consum in zadar sa te certi cu cei din jur pentru ceea ce este al tau, pentru ca ei oricum nu te vor sprijini.

Daca visezi ca o ceata de animale devasteaza un sat sau un anume loc inseamna ca in viitorul apropiat vei avea parte de foarte multe certuri cu oamenii irationali, cu persoanele care nu tin cont de stima si de onoare sau de principii si morala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.