Interpretare vis in care apare un sacal

0
1911
Interpretare vis in care apare un sacal

Interpretarea viselor in care apare un sacal. Atunci cand visezi un sacal inseamna ca oamenii care nu te plac te vor ataca pe la spate ori iti vor face mult rau, e posibil ca din cauza lor sa pierzi multe si sa nu mai stii incotro sa mergi. Atunci cand visezi ca omori un sacal inseamna in traditia romaneacsa ca omori un dusman in realitate, adica il anihilezi, reusesti sa ti-l faci prieten sau sa il invingi.

Se mai spune ca sacalul din vis reprezinta si faptul ca vei avea o peioada plina de probleme, de nenorociri, ai ganduri necurate sau plne de frustrari si din acest motiv nu iti poti gasi linistea. Sacalul din vis insa poti fi chiar si tu, cel care faci rau unor oameni apropiati care nu merita sau pot fi ceilalti, care cauta momentul potrivit ca sa te lezeze psihic cat si financiar.

Avand in vedere ca sacalul este varianta salbatica a cainelui domestic, ne putem raporta si la faptul ca acesta reprezinta realmente un bun prieten insa numai in cazul in care el apare mic si inofensiv, iar daca visezi o haita de sacali care vin spre tine calmi inseamna ca prietenii te urmeaza in viata si te respecta, iti poarta multa afectiune si te sprijina in orice ai face.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ied

sacal

Insa sacalul din vis, el fiind un pradator in realitate te si avertizeaza asupra faptului ca e posibil sa ai multe cunostinte in preajma care vor doar sa profite de tine si de prezenta ta ca sa aiba ei numai de castigat, sa te lase in urma sau chiar sa te ingroape, sa te defaimeze ca sa poata iesi ei in evidenta.

In cazul in care visezi un sacal care iti este foarte prietenos si il tii ca si animal de casa inseamna ca pericolul din viata reala este de doua ori mai mare. Din punct de vedere ezoteric sacalul din vis reprezinta o componenta esentiala a existentei avand in vedere ca el face legatura dintre toate vietile, atat cele trecute cat si cele prezente sau viitoare.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „hiena” sau „caine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.