Interpretare vis in care apare propolis

0
792
Propolis

Interpretarea viselor in care apare propolis se refera de regula la sanatate. Aici nu putem sa aducem prea multe explicatii tinand seama de faptul ca visul este mai putin probabil. Propolisul va aparea intotdeauna in acelasi context cu albine. Ori mai e posibil sa visati ca luati propolis de la farmacie ceea ce sugereaza fie ca veti avea parte de insanatosire dupa o boala fie ca veti avea un tonus bun si vitalitate o buna perioada de timp.

Insa daca visezi propolis in legatura cu o albina, ca il foloseste la stupul sau, acest lucru sugereaza un camin armonios, belsug, pace, intelegere intre membrii familiei, multa iubire, siguranta. Puteti consulta si simbolul pentru cuvantul „Albina”, sau pentru cuvintele: „miere” ori „stup”.

Daca visezi un roi de albine care lucreaza cu propolis inseamna ca vei avea alaturi de tine multi oameni dispusi sa te ajute la nevoie, iti vor fi alaturi, veti reusi sa faceti ceva bun impreuna. Daca visezi ca mananci propolis inseamna ca vei avea puterea sa duci la bun final tot ceea ce ti-ai propus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o pitipoanca

Albinele care aduna sau fac propolis pentru casele lor in vis mai sugereaza si harnicie, devotament fata de caminul vostru, reliefand astfel persoane credincioase si iubitoare fata de familia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.