Interpretare vis in care apare un abces

0
6370
Interpretare vis in care apare un abces

Interpretarea viselor in care apare un abces. Visele in care apare un abces se refera intotdeauna la suflet si la starea de spirit pe care o aveti, deci daca visati ca aveti un abces inseamna ca ceva va apasa si ar trebui sa incercati sa va eliberati de aceasta tensiune.

Atunci cand visati un abces e posibil sa aveti si foarte mari emotii in privinta unei activitati pe care urmeaza sa o impliniti, iar daca abcesul este foarte copt inseamna ca veti reusi sa va impliniti odata pentru totdeauna un plan pe care de mult timp in aveti.

Un abces foarte tare in vis poate sa reprezinte si o dificultate amoroasa pe care nu ati vazut-o consumata, fie aveti unele relatii neincheiate, fie nu v-ati spus cuvantul asa cum trebuia ca sa puneti punct definitv unei iubiri.

Daca vedeti un abces in vis la o alta persoana inseamna ca in viitorul apropiat veti avea parte de o colaborare cu o persoana influenta care va face sa va simtiti incomod.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cioban

Pe de alta parte, se mai spune ca un abces vazut in vis la altcineva poate sa prevesteasca si o excursie, un drum lung pe care urmeaza sa mergeti, iar daca abcesul va apartine atunci inseamna ca va trebui sa fiti mai atent cu investitiile pe care le faceti, deoarece e posibil sa va pierdeti banii.

Unii talmacitori de vise mai sunt de parere si ca daca visati ca aveti un abces e posibil ca in viitorul apropiat sa aveti probleme de sanatate, mai ales daca din acel abces curge sange sau infectie, veti avea multe necazuri.

Abcesul mai poate simboliza si faptul ca e posibil sa ii faci pe cei dragi sa sufere din cauza placerilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.