Interpretare vis in care vezi prapastie adanca

3
13485
Interpretare vis in care vezi prapastie adanca

Interpretarea viselor in care vezi prapastie adanca se refera la situatii in care treci pe langa anumite pericole, se refera in general la primejdii aflate in apropierea ta.

Visul in care vezi o prapastie sugereaza uneori posibilitatea reala de a esua intr-o afacere personala sau intr-o alta initiativa.

Daca visezi ca treci exact pe langa o prapastie adanca si te apuca ameteala atunci este posibil ca in realitate o sa scapi miraculos de o situatie foarte grea, e ca si cum o sa dea norocul peste tine, nu o sa iti vina sa crezi ca ai scapat de ceva foarte nociv.

In cazul in care te ocupi cu afaceri visul ilustreaza pericolul de a avea mari pierderi, este un semn ca afacerile iti sunt puse in primejdie de anumite persoane rauvoitoare sau de situatii extrem de potrivnice.

In situatia in care vezi o prapastie poate sa insemne ca in realitate o sa ai si diferente de opinii cu cineva, cu o persoana apropiata sau cu cineva de la locul de munca ori intr-o relatie amoroasa.

S-ar putea ca in viitorul apropiat sa nu mai poti inainta cu o treaba din cauza faptului ca nu o sa cazi de acord cu cineva in privinta modului sau tacticii adoptate, este posibil sa nu te mai intelegi cu iubitul – iubita – asupra felului in care ar trebui sa continue relatia voastra.

groapa adanca acoperita de nori

Sunt, de asemenea, posibile si lipsuri in modul de comportare vis a vis de anumite persoane sau imprejurari, arata faptul ca iti lipseste ceva, duci o lipsa intr-un domeniu profesional sau iti lipseste spiritul de actiune.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un han sau o tavernă într-o zonă rurală

Daca visezi ca treci pe langa o prapastie este un semn ca in viata reala la locul de munca sunt posibile intarzieri sau realizari defectuoase de plan, se poate intampla sa nu cunosti in intregime anumite aspecte ale profesiei tale, mai ai de studiat pentru a primi aprecierea celorlalti.

Daca ai neintelegeri pronuntate cu anumite persoane din jurul tau este un semn ca s-ar putea ca motivul real al neintelegerilor sa fie o necunoastere exacta a dorintelor exprimate de celelalte persoane, nu poti sa te pui de acord cu ceva ce nu intelegi, o sa fie nevoie probabil de discutii mult mai ample si mai profunde pe anumite teme comune.

Daca visezi asa ceva mai poate sa ilustreze o diferenta uriasa in modul in care percepi lucrurile si starea lor reala, exista sansa unei deziluzii in acest plan, se poate ca in curand sa iti dai seama subit de faptul ca nimic din ceea ce stiai pana acum despre cineva sau despre ceva nu este conform cu adevarul.

Intr-o asemenea scena visul te anunta ca in curand o sa ai posibilitatea ca sa vezi adevarata fata a unei cunostinte apropiate sau a unui prieten – prietena, sau o sa se intample o ciudatenie si vei realiza instantaneu aproape ca situatia pe care erai sigur(a) la inceput se dovedeste a fi o inselaciune foarte bine pusa la punct.

Din aceasta perspectiva visul anunta ocazii originale cu ajutorul carora iti vei clarifica multe aspecte ale vietii ce stateau in umbra pana acum.

3 COMENTARII

  1. EU meaduc aminte.ceva.din vis am vista ca mea murit baietelu al inceput sa plang foarte .tare.lam pus.in.sicriu.dar dupaia vine o femeie cu un copil nou .nascut mort. Si cu altu. Viu.probabil.a avuto gemeni.dar unì din copii.a murit.la pus PE ala morte langa al meu.dar baietelu.meu.a.inviat. asa de fericita .am.fost.lam.luat.de.mana.sa.plecam.a casa.ca.nu.stiu.Unde.eram.dar.nu.eram
    Acasa.lam.luat.si.mam..dus.in.statie.sa.gasim
    O.Masina.a.venir.o.Masina.dar.sa.oprit.intro.prapastie.m’ama.dus..cu.baiatu.in.prapastie.Unde.era.Masina.dar.asa.de.adanca.era.nu.mai.puteam ESI.de.acolo.ne.chinuiam.sa.esim si Unde.era.prapastia.mai.jos
    Era.APA..era.marea.si.ne.chinuiam.sa.esim dar.simteam.cum.o.sa.cadem.in.APA.si.o.sa murim.amundoi
    Prapastia era dreapta si nu puteam urca ca alunecam inapoi.si CAM atat aici. sa oprit visul nam trezit.spunetim va rog ce inseamna visul asta

  2. Eu am visat cum un om a picat in prapaste eu am vast cum a fostt aceasta dupa ce aam picat ell ce in eamina aceasta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.