Interpretare vis în care apare beznă

1
1128
Interpretare vis in care apare bezna

Dacă visezi că ești în beznă sau întuneric înseamnă că ai nesiguranță în viață și vrei să rezolvi ceva dar nu știi cum.

Bezna din vis reprezintă adesea faptul că nu știm cum să ieșim dintr-o încurcătură iar dacă visezi că te mai afli cu încă cineva în acea bezna înseamnă că nu ești singur pe acel drum întunecat din viața ta, poate chiar partenerul de viață te susține și vă ajutați reciproc să ieșiți la liman.

Nu trebuie să uităm totuși că întunericul este echivalentul laturii obscure umane, el fiind egal cu partea negativă a fiecăruia dintre noi, ceea ce înseamnă că dacă visăm o profundă beznă, putem să ne lăsăm pradă răutății, cădem singuri victime ale întunericului din noi.

bezna

Ori deasemenea poate să simbolizeze părți ascunse din noi, pe care încă nu am avut ocazia să le cunoaștem și care ne uimesc pe măsură ce ies la suprafață.

Bezna din vis mai poate prevesti și faptul că vom fi implicați într-o serie de acțiuni urâte, ori poate că ne paște o primejdie de proporții, ceva se termină în viața noastră, mai ales dacă vedem în fața ochilor în vis, ceva e pe sfârșite sau vom pierde pe cineva, întunericul fiind desigur și echivalentul morții, al trecerii dincolo.

Citește și:  Interpretare vis în care apar alge

Visul în care apare bezna adesea simbolizează necunoscutul, temerile interioare și incertitudinile. Beznă într-un vis poate indica situații neclare, nedeslușite sau momente de confuzie în viața ta. Este important să observăm sentimentele și reacțiile tale în vis față de bezna. De exemplu, teama sau anxietatea în fața întunericului poate reflecta fricile neconfruntate sau incertitudinile cu care te lupți în viața reală.

Pe de altă parte, dacă te simți calm sau în siguranță în bezna visului, acest lucru poate sugera că ești în proces de a accepta necunoscutul sau de a te adapta la schimbările din viața ta. De asemenea, pentru a înțelege mai bine simbolismul întunericului în vise, poți citi articolul nostru despre interpretarea viselor în care apare întuneric.

1 COMENTARIU

  1. Salut, am avut un vis foarte ciudat. Eram „la o baie”cu prietenii,ne distram, si la un momentdat eram indepartata de ei intr-un colt si priveam iarba,maraciniile si drumul inapoi care nu era prea frumos.Totul se intunecase,nu era foarte intuneric dar totusi era,m-am indreptat spre prietenii mei,care inainte nu stiam ca sunt acolo,dar atunci aparusera,m-am dus catre un tip care ma chema cu toate ca nu stiam cine este si cand am vazut ca are o privire urata si simteam ca vrea sa-mi faca ceva,a disparut.Am ramas singura in apa,care era adanca,avea curent si o culoare albastru-turcoaz inchis,si priveam cascada,care era foarte mare,si curgea repede,foarte repede,se vedea apa foarte alba pe alocuri din cauza vitezei,cerul era cam intunecat si era o stanca imensa in spate,defapt nu era chiar o stanca,locul unde stateam era ca o pestera scobita rau de tot din care a ramas doar o parte,sus,inalta.Pe acea stanca erau in jur de 5-6 oameni, care sareau de pe ea,doar pentru ca apa era mare si aveau cum, si m-am ferit de ei.Apoi m-am trezit langa prietenii mei, dar totusi departe, erau 2 carari pe unde curgea apa,una in partea cu cei care sar,si una unde stateam eu,nu am vazut cum „Era vremea” pe partea aia dar,era totusi departe de prietenii mei, si simteam ca nu ma vor, nu ma bagau in seama,si stiam ca daca ii strig tot nu ar face asta, erau persoane care inainte si-au batut joc de mine,iar acum ma saluta din politete,tin sa precizez.Apropo, inainte sa apara acest decor sinistru cu cascada,totul era verde,si spalacit,apa era tulbure si tot la fel de mare,doar ca acum devenise rece,intunecat,sinistru si eram speriata si pregatita de orice mi s-ar putea intampla, ma asteptam la orice pe tot parcusul visului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.