Zodia Pesti

0
589
Zodia Pesti

Zodia pesti este a 12-a zodie din zodiacul european. Persoanele nascute in perioada 19 februarie – 20 martie apartin zodiei pesti. Semnul zodiei este unul dual, asa cum este si personalitatea nativilor din pesti, ilustrand doi pesti ce inoata in directii opuse, insa privit cu mai mult atentie semnul zodiacal reprezinta doua semilune ce se unesc, doua inceputuri, alfa si omega, iarna si vara. In fapt,  zodia pesti reprezinta sfarsitul iernii si inceputul primaverii, reprezinta dezghetul, momentul in care totul renaste si o ia de la capat, momentul in care samanta se pregateste sa iasa din pamant.

Planetele ce guverneaza zodia pesti sunt Jupiter si Neptun, insa in functie de planurile la care ne referim, descoperim diverse planete ce le guverneaza destinul persoanelor nascute in zodia pesti. Asadar, pe planul carierei Pluto este planeta ce le arata destinul, pe planul dragostei Mercur, pe planul castigurilor financiare Marte, pe planul sanatatii Soarele, iar pe planul caminului Mercur.

Pesti

Personalitatea persoanelor nascute in zodia pesti este una de visator, plina de mister, dar si deosebit de naiva. Pestii sunt oameni milosi, cu o mare sensibilitate la problemele celor din jur. Se arunca in rezolvarea problemelor altor persoane, fara sa ii intereseze propria persoana, fara sa aiba cel mai mic interes si uitand adesea de nevoile lor. Insa asta ii face fericiti, simt mereu nevoia de a se simti utili si cad in depresie daca sunt inutili. Sunt foarte naivi, cred in ceilalti oameni, ii ajuta fara sa stea pe ganduri, insa nu intotdeauna oamenii care ne cer ajutor au nevoie de el.

Nativii din zodia pesti sunt oameni visatori, au tendinta de a se inchide in lumea lor, de a maximiza problemele. Mintea lor este un univers in care se desfasoara fapte incredibile. Copiii din zodia pesti sunt usor de speriat, asa ca atentie,  parintii care au tendinta de a-si speria copiii cu bau-bau sau tot felul de astfel de inchipuiri, este bine sa n-o faceti, caci mintea lor fabuleaza si exagereaza orice eveniment, ajung sa fie la maturitate persoane fricoase si inchise in ele.

Partenerului de viata i se dedica in intregime, dar are si momente in care doreste sa fie singur, cerandu-i partenerului acest lucru. Nu este niciodata in totalitate increzator in partenerul de viata, orice mica minciuna poate fi exagerata de nativii din zodia pesti si chiar dusa la extrem. Are in permanenta nevoie de dovezi de afectiune, cere mereu sa fie alintat si mangaiat. Vorbele de dragoste nu sunt niciodata exagerate pentru ei si trebuie sa fie in permanenta prezente in viata lor.

Citește și:  Cum sa folosim astrologia in viata de zi cu zi?

Sunt romantici, fac tot felul de surprize dragute, care trebuie sa fie apreciate de partenerul de viata, caci altfel ei se simt extrem de raniti si se retrag in singuratate. Cea mai buna compatibilitate pe casa caminului o au cu cei din zodia scorpion, dar si cu cei din zodia fecioara.

La munca nativii din zodia pesti sunt persoane care isi fac treaba cu multa vointa si placere, asta daca este ceva ce li se potriveste si anume o meserie in care pot sa ii ajute pe altii, fie financiar printr-o fundatie de intrajutorare, fie spiritual fiind buni sfatuitori, ascultatori, buni psihologi. De asemenea, o meserie potrivita pentru ei este si cea de medic si vor duce la bun sfarsit aceasta meserie cu foarte multa daruire.

Meseriile cele mai indicate pentru cei din zodia pesti sunt: psihiatrie, pedagogie, fotografie, poezie. De asemenea, ei sunt buni poeti, asistenti medicali, scafandrii, spioni, pescari, preoti, evanghelisti, vindecatori. La locul de munca in cazul in care lucreaza in plan spiritual se inteleg de minune cu nativii din zodia scorpion si varsator. Daca lucreaza intr-un mediu creative, se vor intelege cu persoanele nascute in rac.

Pesti zodia

Intre colegii de munca nu le place sa fie cei care conduc, ci le place sa ii lase pe altii sa conduca, adesea sunt timizi si le este teama sa isi impuna punctul de vedere, parand lipsiti de idei si extrem de lipsiti de initiativa, insa daca li se da curaj, daca sunt implicati mai adanc in problema, daca li se ofera sansa de a fi utili vor munci cu multa daruire si pasiune.

Problema majora a zodiei pestilor este depresia si slabiciunea pentru diferite vicii cum ar fi alcoolul si drogurile. Fiind o persoana visatoare cauta o posibilitate de a se inchide in lumea lor si gasesc aceasta solutie in vicii. Pestii nu trebuie tentati in nici un fel in acest sens, nici macar in gluma, caci tentatia lor este foarte mare si ii va duce la dezastru. Partenerul de viata trebuie sa ia in calcul aceasta problema si trebuie sa aiba mare grija la problemele ce il macina pe nativ, pentru ca pestii uita de problemele lor si le reprima pana cand acestea ii prind din urma si cauta cu disperare o scapare pe care o gasesc numai in vicii de tot felul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.