Interpretare vis in care apare arid

0
261
Interpretare vis in care apare arid

Interpretarea viselor in care apare arid. Atunci cand visati un teren arid acesta se poate referi la activitatile pe care le demarati, care nu vor avea nici o finalitate indiferent de cat efort depuneti.

Totodata un teren arid se poate referi si la faptul ca trebuie sa incercati sa dati mai multa atentie spiritului, sa incercati sa va canalizati energia is catre lucrurile interioare, deoarece aveti sufletul cam sec, nu stiti sa iubiti, nu stiti cum sa arati afectiune.

Pe de alta parte daca visati ca plantati ceva pe un teren arid visul se poate referi la faotul ca incercati sa lasati sa intre iubire si caldura in viata voastra, incercati sa lasati rautatea la o parte si sa va concentrati si catre ceea ce va poate aduce satisfactie sufleteasca.

Terenul arid din vis poate fi si prevestire asupra faptului ca veti avea partea de ghinion in toate chestiunile financiare, poate ca va pierdeti locul de munca ori sa vi se micsoreze salariul din cauza crizei sau daca aveti o afacere, mai bine va feriti de investitii prea mari deoarece e posibil sa ajungeti la faliment.

Citește și:  Interpretare vis în care apare nisip

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.