Interpretare vis in care apare desirat

0
965
Interpretare vis in care apare desirat

Interpretarea viselor in care apare ceva desirat porneste de la ideea de destramare. Daca visezi ca desiri o ata de culoare rosie aici putem sa ne raportam la relatia cu persoana iubita, la faptul ca relatia voastra e pe cale sa se termine.

Insa daca visezi ca alt cineva iti desira un fir de ata rosie inseamna ca o ala persoana va avea de-a face cu relatia ta si din cauza aceleia vei avea tu de suferit.

E posibil ca in acest context sa fie vorba despre inselat, tradare sau cineva te barfeste prea mult si iti strica relatia cu persoana iubita.

Daca visezi ca desiri un fir de ata negru acesta este vazut ca si firul mortii, ceea ce poate sa spuna doua lucruri: pe de o parte se poate raporta la ideea de prelungire a vietii, deci vei avea parte de o moarte tarzie, dar pe de alta ne mai poate arata si faptul ca e posibil sa te imbolnavesti in curand sau sa ai o viata plina de necazuri legate de sanatate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o fantoma

desirat

Desigur asa cum v-ati putut da seama pana acum, conteaza foarte mult culoarea firului pe care visati ca il desirati.

De exemplu cand visezi ca desiri un fir alb de ata acesta reprezinta armonie, bucurii marunte insa de folos, pace cu cei din jur dar si neutralitate in viata, stagnare.

Daca visezi ca desiri un fir roz inseamna iubire pierduta, iar atunci cand visezi ca desiri o papiota inseamna ca te gandesti prea mult la viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.