Interpretare vis in care apare lapte

0
6699
Interpretare vis in care apare lapte

Interpretarea viselor in care apare lapte. Atunci cand visezi lapte, acesta prevesteste de regula multa armonie, pace in familie, poate chiar dorinta de a intemeia o familie, dorinta de protectie, un sentiment mare pentru ocrotire, puritate in acelasi timp, inspiratie de proportii, spirit constructiv, capacitatea de a putea ajunge si dorinta de a merge la rezultate concrete.

Laptele este intotdeauna un simbol interpretat pozitiv, fiind echivalentul altruismului, prin intermediul caruia persoanelor binevoitoare li se deschide inima, adesea chiar si portofelul, pentru intrajutorare fata de cei nevoiasi.

Laptele mai este si simbolul hranii spirituale, al maternitatii, generand in acelasi timp si nevoia de imbogatire a cunostintelor. In cazul in care visati ca beti lapte inseamna ca veti fi indragit de toata lumea in toate locurile in care veti merge.

In cazul in care visati ca varsati lapte ori il lasati sa fiarba pana da in clocot inseamna ca in realitate va faceti singur prea multe ganduri cu privire la o problema minora. Puteti consulta si simbolul cuvantului „vaca” pentru mai multe detalii. Laptele din vis mai reprezinta si un trai comod, plin de liniste, armonie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a varsa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.