Interpretare vis in care apare o pomana

0
12277
pomana

Interpretarea viselor in care apare o pomana se face din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte avem pomana din vis vazuta ca si interpretare psihlogica, deci se poate spune despre cel care viseaza ca este un om milostiv, capabil sa ii ajute pe cei din jur chiar daca nu face prea multe sacrificii. Insa contextele sunt mult mai variate.

Daca visezi ca dai de pomana unui grup de saraci haine inseamna ca vei fi alaturi de oameni, fie ei prieteni sau colegi de munca atunci cand le este greu, ii vei sfatui, vei fi sprijinul lor, vei incerca sa le faci sa fie bine si sa le dai cele mai bune idei iar in cele din urma vei fi un om respectat.

Daca visezi ca dai de pomana unui om sarac pe care nu il cunosti, il hranesti cu mancare inseamna ca esti un om darnic in realitate insa din pacate faci adesea totul numai de fatada. Cei care viseaza ca dau de pomana mancare in vis nu sunt oameni cu bunatatea in fire, ei dau pentru ca trebuie sa dea, cel putin asa se spune in popor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un Diminutiv

Atunci cand visezi ca dai de pomana la o masa mare e posibil ca familia ta sa aiba multe nevoi. Se mai zice ca daca visezi ca iei de pomana mancare la o inmormantare inseamna ca lipsurile si saracia se va abate asupra familiei tale. Atunci cand visezi ca dai de pomana o casa sau cea ce tine de casa, mobilier si altele inseamna ca vei oferi adapost cuiva sau ca esti o persoana milostiva si ca imparti cu cei nevoiasi chiar si putinul pe care il ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.