Interpretare vis in care apare un abdomen

0
1929
Interpretare vis in care apare un abdomen

Interpretarea viselor in care apare un abdomen. Daca visezi un abdomen dureros inseamna ca ai probleme de sanatate nedescoperite inca, in interior, ai probleme ce trebuie sa fie aflate, ele fiind foarte profunde, nu neaparat de sanatate dar pot fi si sufletesti. Daca visezi un abdomen descoperit inseamna ca nu o duci deloc bine cu banii si orice propunere de colaborare este binevenita.

Daca visezi un abdomen umflat, mare, inseamna lacomie si ca ai acumulat bunuri pe cai ilegale, ori ai prea multe relatii din interes, inseamna si exagerare, minciuni, imaginatie mult prea dezvoltata, snobism.

Abdomenul din vis mai poate reprezenta si un bagaj foarte mare de cunostinte, ori ai multe sentimente pe care le reprimi si nu ii asculti deloc instinctele.

E posibil ca in viata ta reala sa fie ceva ce pur si simplu nu vrei sa accepti, refuzi sa crezi si sa mergi mai departe, insa visul reprezinta o avertizare asupra faptului ca trebuie sa incerci sa depasesti obstacolele altfel vei avea probleme grave.

Citește și:  Interpretare vis în care apar scoici

Daca visazi ca abdomenul tau sta la vedere, ti-l expui, inseamna ca vrei sa incerci sa te arati celorlati, sa te exprimi lor asa cum esti in adancurile tale iar daca ai abdomenul mare inseamna ca ai noi scopuri de indeplinit.

Visul in care apare un abdomen mai poate insemna si faptul ca vrei sa primesti mai multa atentie, deoarece esti sensibil si vulnerabil, se poate vorbi si de nevoia de afectiune materna.

In cazul in care visezi ca ai crampe la burta inseamna ca te simti supravegheat, esti obligat sa tragi ponoasele pentru faptele altor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.