Interpretare vis in care apare fasole

0
1019
Fasole, Foto: feastingathome.com

Interpretarea viselor in care apare fasoleSe spune ca daca visezi ca mananci fasole inseamna ca in realitate vei avea parte de cearta si mai ales daca fasolea din vis este marunta. Daca visezi ca tii in mana fasole stricata inseamna ca in realitate vei avea parte de necazuri care vor disparea repede.

Fasole, Foto: feastingathome.com
Fasole, Foto: feastingathome.com

Atunci cand visezi fasole se mai spune ca e posibil sa te implici in unele anturaje rau famate si sa pierzi foarte mult din cauza lor, sa iti creezi o serie de probleme ce nu-si au sensul. Psihoterapeutii insa sunt de parere ca atunci cand visezi fasole inseamna ca in realtate vei avea o serie de dorinte in ale alimentelor, posibil sa-ti fie pofta d multe.

Atunci cand visezi insa fasole se mai poate vorbi si de orginile tale, de locurile din care te tragi, de trecutul tau si familia ta. Trebuie sa incerci sa gasesti unele legaturi care te fac sa te intorci la origini, sa vezi exact locurile care te atrag si sa incerci sa iti rezolvi aceasta drama a trecutului. Fasolea din vis mai poate prevesti si o perioada plina de sentimente frumoase, e posibil sa fie chiar vorba despre nemurirea spiritului tau, despre faptul ca esti un om bun si vei ramane vesnic in inima celor apropiati. In acelasi timp, unii talmacitori de vise mai spun si ca fasolea din vis se poate referi la roadele pe care le poate da omul, deci la copii, avand legatura cu fertilitatea, ceea ce inseamna ca in curand e posibil sa aveti un copil sau poate cineva din familie va avea un copil. Pe de alta parte se spune in popor ca fasolea din vis reprezinta multe dispute in familie, neintelegeri mai ales din cauza neajunsurilor.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „samanta” daca visati boabe de fasole si „vegetale” daca visati fasole verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here