Home / Diverse vise interpretate / Interpretare vis in care apare o fantoma

Interpretare vis in care apare o fantoma

Interpretarea viselor in care apare o fantoma. Atunci cand visezi o fantoma inseamna ca vei avea parte de fericire si de bunastare. In cazul in care visezi ca te intalnesti cu o fantoma inseamna ca va trebui sa incerci sa te impui in fata persoanelor pe care le simti ca vor sa profite de tine iar daca fantoma este a unei persoane cunoscute tie inseamna ca vei avea parte de o boala usoara pe care e posibil sa o elimini destul de repede. Fantoma mai reprezinta si sanatate, mai ales daca este alba iar atunci cand visezi o fantoma mergand inseamna ca vei avea parte de supararare, de amaraciune din partea unui prieten.

O fantoma Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Daca visezi o fantoma care fuge de tine inseamna ca vei avea parte de noroc, in afaceri, in dragoste si la locul de munca iar atunci cand visezi un parinte de-al tau care e fantoma inseamna ca vei avea parte de un pericol, deoarece asta inseamna ca vezi oameni morti iar daca visezi o fantoma imbracata in haine normale inseamna ca in realitate vei avea o boala grea. In cazul in care visezi o fantoma in negru inseamna ca o persoana in care aveai foarte mare incredere te va trada si vei avea parte de amaraciune, poate chiar din partea unui foarte bun prieten.

Daca visezi mai multe fantome inseamna ca vei avea parte de disperare, iar atunci cand visezi fantoma moarta, oricat ar fi de paradoxal, inseamna ca vei avea parte de o viata lunga, plina de fericire. In cazul in care visezi o fantoma care se plimba in fata ta inseamna ca vei avea parte de pierderi financiare, de multe griji si in acelasi timp, in functie de restul simbolurilor care iti apar mai poate insemna si consolare. Daca visezi ca vorbesti cu o fantoma visul prevesteste o deziluzie, din cauza faptului ca nu ai urmat un sfat bun.

loading...

One comment

  1. Am visat si eu fantome , acum nu sunt sigur dacă asta înseamnă dar m’am speriat foarte tare şi mă trezeam brusc din somn , ce sa fac sa numai visez fantome .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*