Interpretare vis in care apare un pastrav

0
3858
Interpretare vis in care apare un pastrav

Interpretarea viselor in care apare un pastrav porneste de la ideea de bogatie, asa cum pestii in general semnifica. Totusi pastravul este un peste aparte, de munte, care traieste in ape curgatoare, curate, ceea ce poate sa ne trimita cu gandul la faptul ca vei avea parte de foarte multe bucurii, de libertate si de o stare financiara buna in general.

Daca visezi ca pescuiesti pastravi multi inseamna ca vei avea parte de fericire insa vei munci mult si vei suferi mult pana o vei dobandi, mai ales daca visezi ca ii prinzi cu o sulita sau cu un bat. Daca visezi ca prinzi pastrav cu mana inseamna ca vei munci singur toata viata, nu te vei bucura de sprijin de la cei din jur, nu vei avea cu cine sa iti imparti bucuriile sau necazurile insa vei avea satisfactia propriei munci.

Daca visezi ca mananci pastrav inseamna ca vei avea parte de foarte multe bucurii insa daca te ineci cu oasele inseamna ca vei suferi mult pana la ele, va trebui sa faci multe sacrificii. Daca visezi ca prinzi pastravi cu plasa inseamna ca vei avea parte de foarte multe bogatii in viata. Daca visezi pastravi morti inseamna ca te paste un ghinion mare referitor la situatia financiara.

Citește și:  Interpretare vis in care apar probleme in dragoste

Aici ne putem raporta fie la locul de munca, fie la salariul, poate primesti o penalizare care te va ustura sau poate ca esti sanctionat cu ore in plus la locul de munca. Insa se mai zice ca pastravii morti din vis mai reprezinta si pierderea libertatii si a integritatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.