Interpretare vis in care esti urmarit de un vampir intr-o casa

0
627
Vampir, Foto: girlschase.com

Interpretarea viselor in care esti urmarit de un vampir intr-o casa face aluzie la o stare de lipsa de confort, se mai poate spune si ca aceasta imagine denota lucruri lipsite de energie pozitiva, actiuni negative in raport cu relatiile apropiate sau cu familia ta. Daca visezi ca esti in locuinta ta personala si te urmareste un vampir inseamna ca te simti epuizat de ceva actiuni ce au legatura cu familia ta. Poate sa fie vorba de munca pe care o depui pentru a tine casa intr-o stare de confort si nu prea izbutesti, pot sa fie frecusurile zilnice su sotia sau sotul, pot sa existe si alte evenimente in afara cadrului familial care te solicita foarte mult iar acasa nu mai ai randamentul asteptat.

Vampir, Foto: girlschase.com
Vampir, Foto: girlschase.com

Daca vampirul din vis te urmareste prin toata casa inseamna ca problemele care te framanta au un spectru mai larg, implica nu doar latura materiala a vietii ci si alte planuri cum ar fi dragostea de cuplu, educatia si crescutul copiilor (daca esti casatorit(a)), timpul liber in care ai putea sa te ocupi de tine dar nu il prea ai. Cert este ca a visa un vampir in casa reprezinta un semnal asupra faptului ca ceva iti dreneaza energia si vointa. Daca actiunea se petrece pe intuneric atunci e un semn ca nu reusesti sa ii dai de capat unei probleme mai vechi din familie, s-ar putea ca partenerul tau sau partenera ta sa aiba un caracter malefic.

Daca se intampla sa te muste vampirul atunci este posibil sa scapi de o problema in scurt timp. In acest vis actiunea se mai poate petrece si intr-o locuinta necunoscuta, de exemplu o casa cu etaj in care te visezi ca fugi de un vampir. Acest lucru ar putea insemna faptul ca in viata reala incerci sa construiesti o relatie cu o persoana de sex opus si asta iti mananca tot timpul si energia. De asemenea mai semnifica si faptul ca nu ies roadele scontate, adica nu prea ai succes. S-ar putea ca persoana respectiva sa nu te prea ia in serios ori doar vrea sa isi piarda putin timpul cu ceva distractiv, asa ca te poarta de nas pana te plictisesti.

Citește și:  Interpretare vis in care traiesti o experienta horror

Se poate ca in viata reala sa iti doresti o realizare personala, fie vorba despre o afacere ori o colaborare cu cineva pentru a initia o afacere si acea persoana sa fie aleasa gresit. Daca te visezi intr-o casa straina cu un vampir pe urmele tale mai poate reprezenta si o situatie de concubinaj cu cineva care este deja casatorit(a) si te accepta doar pentru a da o culoare noua in relatia respectiva folosindu-se de tine.

Tot asa, daca te visezi intr-o casa straina poate semnifica si faptul ca in viata reala ti-ai luat niste angajamente la serviciu sau fata de cineva, intr-o afacere de exemplu, si nu le mai poti respecta. Esti in situatia de a fi doborat de niste angajamente care te depasesc, nu le mai poti indeplini fizic sau mental si in aceasta situatie este mai bine sa renunti deoarece vampirul simbolizeaza si posibilitatea aparitiei unei boli, a unei afectiuni pe baza de stres si depresie.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.