Interpretare vis in care apare popcorn

0
3108
Interpretare vis in care apare popcorn

Interpretarea viselor in care apare popcorn sugereaza ideea de distractie insa variantele difera in functie si de celelalte simboluri care iti apar. Atunci cand visezi ca mananci popcorn la un film inseamna ca esti martorul propriei tale vieti, iti dai seama de ceea ce se intampla cu tine, cu modificarile care apar in viata ta, de tot ceea ce te inconjoara insa nu faci nimic ca sa avansezi mai bine.

Atunci cand visezi ca mananci popcorn intr-o sala mare de cinema, visul iti sugereaza unicitate, uniformitate.  Mai exact duce cu gandul al faptul ca intri in anumite grupuri, faci parte din ele, devii o parte unica si uniforma, aici se poate vorbi si despre distractie, despre instinctul de a te alatura celorlalti care intra in aceeasi categorie sociala cu tine.

Atunci cand visezi ca faci popcorn inseamna ca vei avea parte de foarte multi oaspeti in casa, vei fi luat cu asalt, se spune ca cat de tare iti sar floricele de porumb in vis atat de multi vizitatori vei avea in realitate. Daca visezi ca oferi cuiva floricele din porumb inseamna ca vei avea parte de noi prieteni, te vei intelege bine cu oameni pe care ii vei cunoaste in viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un potir

Atunci cand visezi ca mananci popcorn cu o persoana de sex opus visul iti aduce doar discutii, adica vei purta conversatii cu persoane placute, nu implica nimic amoros sau legat de relatiile intime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.